A családommal elhatároztuk, hogy ideje kicsit mozognunk a sok év lustálkodás után, és szeretnénk futópadot venni. Ha minden nap használnám, fogyhatok tőle?
A szüleim főként egészség szempontjából szeretnék használni, én pedig fogyás céljából. Olyan 5-7 kilogrammot szeretnék lefaragni magamról. Lehetséges ez futópaddal? Vagy más gépben gondolkodjunk?
Fontos szempont, hogy itthon, a házban tudjak sportolni, ne kelljen mások előtt a szabadban futni és kondiba se kelljen járnom.
Nagyon köszönöm előre is a tisztességes, normális válaszokat! :)
18/L
#1, Akkor melyik, otthon használható gépben gondolkodjunk?
Gondolom te értesz hozzá, érdekelne a véleményed! :)
Nem eszem sokat, meg igyekszem egészségesen táplálkozni, ezzel nincs gond. De amióta az eszem tudom, husis az alkatom, ezen szeretnék a sporttal változtatni, persze az étrendem változtatásával együtt.:)
Na de akkor megéri a futópad, vagy sem? :)
Nincs olyan, hogy husis alkat... ha husis vagy, akkor többet eszel mint kéne.
#5, tudtam, hogy valaki ezzel fog jönni...
Igenis keveset eszem, még az orvos is figyelmeztetett, hogy nem lesz ennek jó vége, pedig tényleg nem koplalok. Egyszerűen nem igénylem a sok kaját. Ettől függetlenül husis vagyok.
Barátnőm pedig egy szál bél, pedig egész nap szalonnát, gyrost, pizzát eszik, ezek szerint akkor vékony alkat sincs? :D
jólvan, most kukába dobom a 15 éves testépítő tapasztalatomat... mert te egy genetikai csoda vagy, te vagy az egyetlen ember a világon, aki genetikailag dagadt...
kifogás..
semmit nem tudsz a táplálkozásról, azt hiszed, keveset eszel, csak éppen szart vagy rossz arányban, de te meggyőzhetetlenül keveset eszel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!