Lakatos Dalmuska kérdése:
Elhataroztuk magunkat a párommal hogy mar itt az idelye a babocánk Mikor csinaljam a tesztet?
Figyelt kérdés
Junius 19en mensiztem 4napos volt.junius 26.29.julius 1.2.án voltunk együtt.
Nem vart mensim julius 17en lesz.
Mikor csinaljak tesztet szerintetek?Már nagyon várom a két csikot!
2016. júl. 11. 14:26
3/7 anonim válasza:
ha július 17-re nem várod, akkor leghamarabb akkor tesztelj, előtte nem érdemes, mert nem mutatná ki, még akkor sem, ha esetleg tényleg van baba, nekem a nemvárt napján elég jól látható második csíkom lett, sok sikert :-)
amúgy meg amire az első gondol, ideJe, pontos j-vel :-))
4/7 anonim válasza:
legkorábban a nemvárt napján csinálhatsz
5/7 anonim válasza:
Nem feltétlenül a nyelvtanhelytelenségekre gondolt az első, szerintem, de ha a kérdező már elvégezte az általánost, akkor már részesült egy alap biológia oktatásban is, akkor meg nem kérdezne hülyeségeket. Másrészről minden terhességi teszthez mellékelnek használati utasítást, amiben azt is leírják, hogy MIKOR kell használni.
6/7 anonim válasza:
Ráérsz akkor, ha kimarad. Ne éld nagyon bele magad, nagyon ritkán jön össze mindjárt az első hónapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!