A romák mitől olyan izmosak, erősek és ügyesek?
Az echte cigók többsége vézna és gyenge. Csak csoportban nagy legények.
Akik erősebbek azok már keverékek
Azért ez így nem igaz.
Vannak izmosak, ügyesek, mert vagy a sitten gyúrnak meg bokszolnak vagy otthon bohóckodnak.
Amúgy a legtöbb gyenge, mint a szar, mert ahogy írták, nem esznek rendesen, isznak, drogoznak, a pofájuk csak akkor nagy, ha többen vannak stb.
Tapasztalatból mondom.
Iskolázatlanok, így ha dolgoznak az fizikai munka... amelyik meg nem dolgozik, ne legyenek illúzióid, hogy az nem végez fizikai munkát, putriban mindig van mit csinálni...
Egyébként meg nem különösebben erősek, az átlag magyar a gyenge sz@r...
A magyar szülők a széltől is óvják a gyereket, sokan egy zárt kis világban nőnek fel, aztán, ha bekerülnek egy balhésabb suliba valami folytán vagy az utcán találkoznak olyan gyerekekkel, akik agresszívabbak, nem fogták őket annyira, akkor elég nagy kontrasztot élnek meg. Tehát már gyermekkorban kezdődik a dolog.
Legtöbb gyerek semmit se mozog. Én se vagyok nagy gyúrós, de eljárok heti 4x. Hívtam a haverom, rosszul is lett az egésztől. Mondom mindegy, ő dolga. Kb. ez a mentalitás jellemző már a kamaszok nagy többségére. Nem mondom, hogy legyen mindenki Arnold, de egy férfiben legyen egy kis erő.
A másik, hogy a testnevelés óra is egy rakás kaki, mert még a felmérőt is bátran lesétálják, holott lebírná futni a gyerek, ha megpróbálná, mert semmi testi baja, de szrik az egészre.
Sajnos sokan lszrják a mozgást, beülnek valami monitor és elé és elvannak. Az iskola rendszer se szeretteti meg a sportot, vagy van aki alapból rühelli, nem érdekli. Pedig szerintem mindenki tudna találni valamit, amit szívesen csinál. Csak a hozzáálláson kellene változtatni.
A romák közül akiket meg ismertem, közülük sokan edzettek valamit, mert nekik számít, hogy ki a keményebb. Vagy otthon gyúrnak vagy kondiba járnak vagy bokszra. Nem mondom, hogy született sportemberek, de lehet, hogy többen sportolnak közülük, mint a magyarok közül. Ezért erősebbek. Nem genetikailag jobbak vagy ilyesmi, hanem ők több fizikai dolgot végeznek. Ennyi a titok szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!