80 kg az nagyon pehelysúly egy 22 éves férfinak? :|
Sajnos ilyen kákabélű alkat vagyok...egy ideig voltam 90kg is, de ha egy kis ideig nem figyelek a kajára/edzésre, rohamos mértékben dobom le a kilókat.
Viszont utcán még látom mennyi nagy darab állat ember van...ismerőseim között is sokan nem figyelnek a kajára, alig esznek, mégis jó súlyban vannak.
Vannak 60 kilós férfiak is :D
Milyen magas vagy? Mert ha alacsony, akkor kizárólag zsírosan lehetsz nehéz...
Magas vagyok! Majdnem 190cm.
Nekem a legfőbb problémám a hirtelen fogyás...ahhoz, hogy 85-90kg környékén tudjam tartani a súlyomat, vért kell izzadnom...ha meg egy ideig rendszertelenül eszek, máris dobom le a kilókat rohamléptekben...1,5 hónapja még 85kg voltam, most meg 80...és ez mindig megtörténik. Viszont, ha elkezdek zabálni, hamar visszajön. Zsír nem nagyon van rajtam...
Na, azért annyira nem vészes a helyzeted! Csak te mindig azt a néhány embert látod meg, aki még nálad is nagyobb darab, csak ez marad meg a fejedben, mert ez irritál. Azt meg észre sem veszed, hogy hány meg hány ezer srác megy el melletted az utcán, aki a 60 kilójával meg a pálcika végtagjaival küzködik. Pedig jóval többen vannak, mint akikhez igazodni próbálsz. Lefogytál, ez zavar, tudom, de még így is vered az átlagot.
Ha neked a 190/80-as alkat van megírva a genetikádban, akkor 90 kiló csak örökösen fenntartott küzdelemmel lehetsz. Igen, van, akinek ez magától van, nem csinál érte semmit, igazságtalan a világ.
Én is, ha bármi van, rögtön fogyok 80-ról 75-re, de visszaküzdeni magam egy kínszenvedés. (181-2 cm vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!