Mit tegyek nem megy a talajtorna?
Figyelt kérdés
Alsóba kicsit még ment a bukfenc, de 5. Osztálytól lettek a gondok.Semmi nem megy kivéve a gyertya. De a bukfenc,fejenállás, kezenállás nem megy. Az osztályból mindenki meg tudja csinálni és ilyenkor amikor gyakoroljuk óra előtt elkezdek szorongani meg szidom magam, félek. Nem nagyon csípem a tesi tanárt. A kedvétől függ, hogy elkezd-e ordítani vagy megalázóan egy kis szőnyegre küld gyakorolni. Nem tudom minek a talajtornára azükség. Próbálom de nem megy sose. Olyan megalázónakérzem, hogy az egész osztályból én nem tufom megcsinálni.Ezen kívül mindenben jó vagyok de ez valamiért nem akar menni.2016. dec. 13. 07:13
1/2 A kérdező kommentje:
Bocsánat a helyesírási hibákér. Mobilról írok.
2016. dec. 13. 07:16
2/2 anonim válasza:
Hát kellene egy segítő, aki fogja a lábad és fal mellett kell. Kézenállásnál a lendület a titok, utána megtart a fal, aztán centizgethetsz, hogy meddig lendülsz fel és a végén sikerülni fog fal nélkül is. Vagy nekilendülsz a falnak, finoman elhúzod magad a faltól és így már nem támaszt semmi, tartod magad.
Fejenállásban én sem vagyok olyan jó, de ott is zsugor fejenállással kezdj, segítővel meg később nyújtott lábbal falnál.
És ne idegeskedj miatta.
Bukfencezni se tudtam sose szépen, de valahogy megcsinálom. Fogd és gurulj át, mást nem tudok mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!