Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Most mi legyen? Hátrabukfenc,...

Most mi legyen? Hátrabukfenc, kézenállás.

Figyelt kérdés
Sziasztok! 8.osztályos vagyok, és elsős koromtól fogva félek a hátrabukfenctől. Óvodában még ment simán ösztönből, de mikor tudatosult bennem ,hogy mit is csinálok, elkezdtem félni tőle. 3.ban még meg-megúsztam a hátrabukfencet, mondtam h nem merem csinálni. Erőszakkal átfordított, de ez volt az utolsó, mert 4.ikben elpanaszkodtam h fáj ha csinálom. Voltunk röntgenen és megállapították hogy a farokcsontom kijjebb áll, és ezért mikor előre bukfencezek, oldalra dőlök közben, mert nem tudok átmenni rajta mivel kiáll. Ez valószínűleg amiatt van, hogy görkorival elestem még kb. 10 évesen. Kaptam rá igazolást, de gyógytornára kellett járnom. Idén már nem érvényes az igazolás, és most van a "talajtornás szakasz"-a az évnek. Az előre még csak-csak megy, igaz h eldőlök közben és tökre ferdén csinálom meg, DE a hátrabukfencet nemcsak h nem tudom, nem is merem megcsinálni. Mit tegyek? Próbálom ellökni magam hátra, de megállok. Mikor leteszem a fejem mellé a kezem, azzal lökjem át magam?? Félek ettől az egésztől.. A kézenállás, fejenállás se megy, de attól legalább nem félk (annyira) :D . Tudnátok segíteni tanácsokkal? :)

2016. nov. 25. 19:05
 1/1 anonim válasza:

Nyilván nem ismerem a tesi tanárodat, de ha előző években is ő tanított, szerintem beszélj vele őszintén, mond el, mi a gondod. Ha emlékszik a problémádra, akkor szerintem megértő lesz. Ha egyedül nem mersz vele beszélni, akkor egyik szülőddel menjetek.

Vagy menjetek vissza orvoshoz, ha még mindig fennáll a problémád, akkor kapsz új igazolást.

2016. nov. 30. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!