Tényleg a szobabiciklitől fogyott vagy átvágott?
Figyelt kérdés
Egy régi osztálytársammal találkoztam és nagyon csinos, sokat fogyott kb. 20 kilót. Megdicsértem és kérdeztem mitől? Azt mondta napi szinten szobabiciklizik és cukrot csak délelőtt fogyaszt, de akkor is próbálja elkerülni. Átvágott vagy igazat beszélt?2016. dec. 6. 20:41
1/2 anonim válasza:
Tökm1 hogy mikor eszik cukrot, a mennyiség a lényeg
2/2 anonim válasza:
Honnan tudjuk, hogy szobabiciklizik-e és mikor eszik cukrot? :D
Nyilván kalóriadeficitben evett, azért fogyott. Sokkal többet nem lehet mondani.
Van, aki mozog és 1-2 apró szabályt alkalmaz s ettől erős deficitbe kerül.
Van, aki ezer trükköt bevet, kombinál 4 diétát és egy evési mintát, aminek a lightos verziójára is azt mondják (hibásan, persze), hogy tuti fogyás és nem fogy. A kalóriák sokat számítanak, de vannak egyéni kis dolgok is, amiket érdemes figyelembe venni. Plusz az egészség is alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!