Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha a célom a fogyás, lenne...

Ha a célom a fogyás, lenne értelme a ha naponta-2 naponta tornáznék?

Figyelt kérdés

A zsírból szeretnék eltüntetni. (Nem vagyok túlsúlyos, de engem zavar a pár kg fölösleges zsír a combomon, hasamon. 164/ 57-8 kg vagyok és lány)

Esténként tv vagy zene mellett ha elkezdenék rendszeresen tornázni, az eredmény az lenne, hogy erősődnék, vagy fogynék? (Sajna futás kizarva, kondit nem engedhetem meg) de van egy alap szobabringa, esetleg egyik nap torna, másnap bringa váltakozva.

Meg mellette egészséges táplálkozás persze, de ez evidens.

2010. máj. 1. 16:11
 1/7 anonim ***** válasza:

A tornától nem fogysz, attól izmosodsz --> ha zsíros vagy, akkor nagyobb darab leszel.

Vannak zsírégető tornák amik magas pulzusszámot eredményeznek, de azokat jóval kevesebb ideig bírod, mint a szobabringát, ami az egyik legjobb módja a zsírégetésnek.

Annak örülök, hogy a kajálást nem felejtetted ki, mert anélkül nem fog menni.

2010. máj. 1. 16:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Gondoltam, hogy így lenne. Azt már tudom, hogy az étkezés nagyon fontos, de a fezesítéshez, szebb formához meg elengedhetetlen a mozgás.
2010. máj. 1. 16:31
 3/7 anonim válasza:
Ha feszes hasat szeretnél, már a nyárra elérheted, ha minden nap csinálsz felüléseket! Egyszerű, de nagyon hatásos tud lenni! Ha a combodról akarod eltűntetni a nyarancsbőrt, emelgesd a lábaidat, úgy, mintha dekáznál, de akár dekázhatsz is! 1-2 hét múlva észre fogod venni, milyen feszes lett a combod és a feneked! Tappasztalatból mondom! :)
2010. máj. 1. 17:05
 4/7 A kérdező kommentje:

Hát az remek, mert szeretek dekázni! :)

A hasizomban is igazad van, már én is tapasztaltam.

2010. máj. 1. 18:45
 5/7 anonim ***** válasza:
ha megengeded mutatok egy felhasználót youtuben, nézd meg a vidijeit, nagyon jók, mindig van új videója, sok gyakorlatot bemutat http://www.youtube.com/user/charliejames1975
2010. máj. 1. 22:57
 6/7 A kérdező kommentje:
Hú,Köszi neked is! :)
2010. máj. 2. 13:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem ennyire bonyolult:

Ha több energiát használsz fel egy nap mint amit megeszel, akkor a maradékot a raktáraidból fedezed: zsír, szénhidrát, fehérje (ez főleg izom!).

Ha erősödsz is akkor is vékonyabb leszel, mert az izmod kisebb térfogatú mint a zsír. (pedig súlyra lehet nem vagy kevesebb)

A legjobb, ha csinálnál erősítő jellegű gyakorlatokat heti 4-5 órát. 2-3 aerob\anerob álloképességi munkát.

Azt, hogy ez miért jó itt részletesen megtalálod:

[link]

2010. máj. 2. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!