Normális ha nem tűnik el a piercing kivétele után az "alagutacska"?
Sziasztok!
Szeptember elejen szurattam egy koldok piercinget egy szalonban, es mostanaig gennyedzett es teljesen piros volt a luk koruli resz. November végén kivettem a piercinget, de az alagutacska amit a pierceng utja formalt nem tunt el ugyan ugy megfoghato ,erezheto ,de a be es kimeneti luk az egy ejszaka alatt beforrt
Nagyon szeretnem hogy ha lehetne megint.
Szuras ota most vettem ki eloszor egy ejszakara, de vissza rakni mar nem tudtam reggel.
El fog tunni a piercing utja?
Szeretnem ha megint lehetne de felek hogy azert gyulladt be mert nem birja az orvosi femet !
azt mondta a szalonban dolgozó srác hogy orvosi fém, fürdéskor nem rozsdásodott, nem kopott , sajnos már nem tudok más piercinget beletenni mert beforrt a be és kimeneti lyuk.
ha újra szeretném szúratni , akkor mennyi időt kell várnom az alagutacska eltűnésére, vagy egyáltalán el fog-e tűnni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!