Lehet nyelv piercing-em ha kézilabdázok?
Figyelt kérdés
2009. jún. 2. 14:35
1/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon nem ajálott, mert csúnya sérülést lehet összeszedni, ha véletlen képentörölnek. Márpedig kézilabdában előfordul.
2/10 anonim válasza:
végülis lehet, ez a te felelősséged.de mindenképpen közöld az edzővel vagy azzal aki illetékes és kérd ki a véleményét.valószínűleg csak javasolni fogja h.ne legyen de meg nem tilthatja.
3/10 anonim válasza:
Meccsen nem lehet. A bíró kiszedeti. Se semmilyen piercinged, se fülbevalód.
4/10 A kérdező kommentje:
akkor jól gondoltam én is h nem ajánlatos :)
köszi h írtatok :)
2009. jún. 9. 20:52
5/10 anonim válasza:
Simán lehet,ha szeretnél,ugyanis a bírók egyáltalán nem nézik végig meccsek előtt minden játékosnak a száját,hasát,stb.
Ha látható helyen van akkor meg leragasztod fehér leukoplast-tal vagy ilyesmivel.
Több csapattársam játszik régóta nyelvpiercinggel,és semmi gáz nincs vele.:))
6/10 anonim válasza:
Szerintem lehet de a pirszing elcsúfitja az embert
lehet de nem kell
nekem sose lesz ilyenem mert csúnya leszek tőle
7/10 anonim válasza:
Persze hogy lehet , ám meccsen érdemes megfontolni hogy kivedd , 4 évig kéziztem és hát elég durva sport :-D
8/10 anonim válasza:
nekem még soha nem szóltak érte!Sőt szerintem észre se vették
9/10 anonim válasza:
Iváncsik Tamásnak a Veszprém jobb szélsőjének van nyelv piercingje.
Szóval nyugodtan.
10/10 anonim válasza:
milyen nyugodtan idióták???meccs előtt kiszedetik a bírók okos barmok................
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!