Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan lehetek jó utcai...

Hogyan lehetek jó utcai verekedésben?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy léteznek mindenféle önvédelmi tanok, de folyamatosan azt hallom mindenhonnan, hogy nem működnek éles helyzetben. Mi az ami működik? Természetesen tisztában vagyok vele, hogy egy fizikai konfliktust mindig jobb elkerülni, de ha az nem jön össze, akkor mi az, amivel jól jöhetek ki a helyzetből?

2016. nov. 28. 23:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Önvédelemre én egy krav magát javasolnák, az Izraeli hadsereg fejlesztette ki, pontosan arra hogy nemtől kortól alkattól függetlenül bárki gyorsan megtanulhassa és megvédhesse vele magát :)
2016. nov. 28. 23:23
 2/4 anonim ***** válasza:
82%

MINDEN működik, ha az ember jól tudja kivitelezni a technikát.

Muay Thai, Kick Box, Taekwondoo, Wing Chun, Wing Tzun, Savate, Hapkido, ezek mind nagyon jó stílusok.

2016. nov. 28. 23:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Krav magát nem az izreali hadsereg fejlesztette ki. És az a krav maga amit itthon a civileknek oktatnak semmi köze a az izraelihez. Krav magával semmiképpen se kezdjen senki, mert kb semmit se fog megtanulni se ütni se rúgni. 5-6 év box után kiegészítésnek nem rossz. De ahhoz meg drága az a havi 9000ft hogy heti 2x másfél órára izraeli kiberkommandós lehessek.
2016. nov. 29. 14:37
 4/4 anonim ***** válasza:
50%

Miért írsz hülyeségeket ha nem tudsz semmit

Tessék olvasni

[link]

2016. nov. 29. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!