Lehetek bokszoló ilyen adottságokkal?
Sziasztok!
190+cm vagyok, ami rohadt magasnak számít a bokszban. Szerintetek ez a magasság mennyire illik ehhez a sportághoz, lehet vele érvényesülni ?
Persze. A nehézsúlyban nagyon sok hasznát veheted a magasságodnak, ha ki tudod használni. Magyarra fordítva te már akkor el tudod találni az ellenfeled, amikor ő még messze nincs olyan közel, hogy ütni tudjon.
Persze ha el akarod kezdeni akkor két lehetőség van: vagy legyél 10 éves, vagy b@$zott ügyes/tanulékony, mert az emberek nagy része már 10-12 éves korában kezdi és mire odaérnek mint te sokkalta több rutinjuk van.
Én is 15 évesen kezdtem, és keményen meg is szenvednek vele. Az első megoldás sokkal nehezebn. És mivel gondolom nem 12 évesen vagy 190 centi, ezért szerintem készülj rá, ha komolyan gondolod, akkor kemény menet lesz.
*második megoldás a nehezebb.
Bocsi elírtam.
Haverok mondták sokat, hogy túl magas vagyok, mert a profik 180 körül vannak meg stb. De mivel olyan sokat mondják, hogy űzzem rendesen hivatalosan így utána akartam járni. :)
Ami még baj lehet, hogy elég nagy "sas" orrom van.
nem ártana utánanézned a nehézsúlyú klasszikusoknak.
ali 191
lenox 195
klicskó 198
bowe 196
foreman 192
valuev 213
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!