Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Magic! Van esélyem?

Magic! Van esélyem?

Figyelt kérdés
Akrobatikus rockyuom és szerintem eleg jol megy(nem szupergirls szinten nyugi) most fogok gomibe menni ésegyesületet kell váltanom és hát magic. Nagyon fontos nekem ez a sport ha feodnom kell mert kevés amit hoztam vagy ha több energiát kell beletennem megteszem! Minden szabadidőm a csapatra áldozom! A kérdés hogy lenne esély rá hogy betegyenek a Panembe(kb.egy szinten vagyk velük szerintem)? A másik meg hogy mit írjak a fedezőnek hogy betegyen es ne csak ilyen csereember legyek es komolyan vegyen?

2016. nov. 28. 20:22
 1/1 anonim ***** válasza:
Mivel itt az év vége, és nyilván jövőre csak bizonyos évjáratú táncosok táncolhatnak egy-egy kategóriában, így nyilván már előre látható, kik lehetnek jövőre csapattagok egy-egy csapatban a koruk miatt. Lehet, hogy mindenki korban van, de lehet, hogy páran kiöregednek, ezért akadhat megüresedő hely. De a megüresedő helyekre meg már lehet, hogy ki vannak nézve serdülőből kiöregedők vagy máshonnan érkezők. Szóval ha be akarsz kerülni, akkor most intézkedj, ne várj vele. Ha nem vagy alkalmas, vagy nem tetszik, akkor még mindig találhatsz magadnak más egyesületet január végéig, az átigazolási szezon végéig. Mindenkinek van esélye minden szinten (akár Szupergirls szinten is) bekerülni, de nincsenek rá általános szabályok, ki lesz póttag vagy ki lesz azonnal főtag, az élet néha úgy hozza, hogy valaki sokáig póttag, de lehet, hogy rögtön bekerülhetsz a csapatba. Hogy mennyire vagy jó, majd kiderül.
2016. nov. 29. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!