40 éves férfiként van valamilyen esélyem újra kezdeni a karatét?
Figyelt kérdés
Nyújtani lehet még a szalagjaimat?2016. okt. 24. 12:54
1/4 anonim válasza:
Lassan és kisebb mértékben igen. Ez gyerekkorban tényleg könnyebb, de felnőttként sem lehetetlen. Csak jobban és alaposabban be kell melegíteni, végén kapjon elég figyelmet a levezetés, akkor nem fogsz az elején lesérülni.
Lehet, hogy nem fogsz annyi mindenkit fejbe rugdosni, ha az elmúlt húsz évben nem emelted derékmagasság fölé a lábad... :) De attól még hasba rúghatod...
2/4 A kérdező kommentje:
Főleg, hogy hosszútávfutó voltam, úgyhogy elég kötött vagyok.
2016. okt. 24. 13:57
3/4 anonim válasza:
Miért ne lenne esélyed? Főleg hogy ÚJRAkezdésről beszélsz. Én 31 vagyok. Fél éve kezdtem el boxolni. Karate és kick box alapokkal. Elhatározás kérdése. 40 évesen sokminden vagy, de nem öreg.
4/4 LLLaci válasza:
Sosem késő elkezdeni. Én 19 évesen kyoztam- igaz nem sokáig, majd 37éves fejjel elvittem a fiaimat Goju ryu-ra. Én is újból elkezdtem, mert így nekik is példát mutatok.
Mára túl vagyok jónéhány verzenyen, 2 éve sempai vagyok és örülök, hogy újra kezdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!