Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 40 éves férfiként van valamily...

40 éves férfiként van valamilyen esélyem újra kezdeni a karatét?

Figyelt kérdés
Nyújtani lehet még a szalagjaimat?
2016. okt. 24. 12:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Lassan és kisebb mértékben igen. Ez gyerekkorban tényleg könnyebb, de felnőttként sem lehetetlen. Csak jobban és alaposabban be kell melegíteni, végén kapjon elég figyelmet a levezetés, akkor nem fogsz az elején lesérülni.

Lehet, hogy nem fogsz annyi mindenkit fejbe rugdosni, ha az elmúlt húsz évben nem emelted derékmagasság fölé a lábad... :) De attól még hasba rúghatod...

2016. okt. 24. 13:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Főleg, hogy hosszútávfutó voltam, úgyhogy elég kötött vagyok.
2016. okt. 24. 13:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne esélyed? Főleg hogy ÚJRAkezdésről beszélsz. Én 31 vagyok. Fél éve kezdtem el boxolni. Karate és kick box alapokkal. Elhatározás kérdése. 40 évesen sokminden vagy, de nem öreg.
2016. okt. 24. 22:00
 4/4 LLLaci válasza:

Sosem késő elkezdeni. Én 19 évesen kyoztam- igaz nem sokáig, majd 37éves fejjel elvittem a fiaimat Goju ryu-ra. Én is újból elkezdtem, mert így nekik is példát mutatok.

Mára túl vagyok jónéhány verzenyen, 2 éve sempai vagyok és örülök, hogy újra kezdtem.

2016. dec. 19. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!