Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Betesznek egy jó magic-es...

Betesznek egy jó magic-es csapatba?

Figyelt kérdés
Akrobatokus rock and rollozom már 2 éve. Most fogok jövőre gimibe menni pestre ezért majd szeretnék egyesületet váltani mert amiben most vagyok az a városunkban van de az meg kozelebb lenne a sulinkhoz. Az a lényeg hogy lenne szerintetek rá esély hogy a magicban egy olyan csapatba tegyenek be ami már wb-re jár ha kb.egy szinten vagyok velük? Nagyon segítené ha egy magices látná ezt!

2016. nov. 21. 23:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerencséd van. :)

Ha elég ügyes vagy, elég gyorsan tanulsz, hatalmas a teherbírásod, nem dőlsz hátra, nem vágod a pofákat, ha edzeni kell vagy ha megmondják neked, miben kell fejlődnöd, mert kevés amit hoztál magaddal, nem lázítasz, nem arcoskodsz, alázatos vagy, feláldozod a szabadidőd a csapatért és a célért, és hogy még jobb legyél technikailag, lelkileg, szellemileg, bátran jelentkezz! Mindenkinek adott az esély.

2016. nov. 22. 10:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Termeszetesen ha egy Szupergirlsos szintjen vagy(gondolom, rajuk gondoltal), be fognak rakni, mert nyilvan az edzonek is cel, hogy minel jobb csapatot csinaljon. Persze ezen kivul meg nagyon sok minden szamit, ezeket az elso valaszolo remekul osszefoglalta.

Ne bantodj meg, igy latatlanban semmi biztosat nem tudok mondani, de az, hogy 2 ev tanc utan eleg jo legyel, nagyon erdekes lenne. Termeszetesen lehetseges! Probald meg! Talan a Fighters eselyesebb lenne, ok is orszagos szinten versenyeznek... es azt meg mondanom sem kell, hogy nem a Magic az egyetlen lehetoseg Budapesten. Millio masik egyesulet van, talan az egyikben eppen keresnek embert egy jobb csapatba, mint ahova a Magicben kerulnel. Nezz utana, jarj nyitott szemmel! Kisebb egyesuletben jobban megbecsulik a tancosokat, jobban odafigyelnek, tobbet tudnak fejlodni, az is szamit, hogy hol vannak az edzesek (tehat pl. kozel a leendo sulidhoz) stb.

Ne csak a "legjobb" egyesuletben gondolkodj, mert attol, hogy szep eredmenyeik vannak meg nem biztos, hogy neked szemely szerint az passzolna.

Sok sikert! :)

2016. nov. 22. 16:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a két válaszolónak! A másodikhoz : nem pont a szupergirlsre gondoltam nem tartom magamat annyira jónak viszont ha kell még bármiben fejlődnöm képes vagyok beleadni mindent agyon fomtos nekem ez a sport es másokhoz viszonyitva nagyon gyorsan fejlődőm! Köszi a biztatást! Az elsőhöz: nagyon sokat segit amit leírtál amig a mostani egyesuletemben vagyok probalok meg tobbet beleadni hogy úgy menkek majd oda hogy "itt vagyok barmit kertek megcsinalom fejlődők amiz csak kell" (aranyköpés😂) remélem igazad lesz es van esélyem es akkor ha minden jól megy jövő szeptemberben már elkezdek oda járni!
2016. nov. 22. 20:21
 4/4 anonim válasza:
Szia!:) én magices vagyok és szerintem valamelyik edzőnek nyugodtan írjál, mindig szívesen fogadják az új tagokat! Nem biztos, hogy rögtön beraknak teljes tagnak, de ha látják rajtad, hogy rendesen dolgozol és küzdesz,akkor egy idő után biztos;)
2016. dec. 4. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!