Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Valaki valami ötlet?

Valaki valami ötlet?

Figyelt kérdés
A fenék felső részét hogy lehet edzeni? Négy éve járok terembe, heti 2 lábedzés ami 2, 2,5 óra általában(igen csak nagy súllyal). A létező minden gyakorlatot csinálok de a felső része a fenekemnek lapos mint a deszka. Tudtok valami hasznosat rá?

2016. nov. 26. 19:06
 1/5 anonim válasza:
Lehet,hogy csak te látod laposnak : ). Beírtam google-ba és glute bridge/hip th. ,kickbacks-t adta ki legtöbb találatra. Szerintem ezenkívül a sumo deadlift még jó farizomra,esetleg vegyél vissza súlyból és összpontosíts rá jobban.
2016. nov. 27. 21:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Mindkettőt csinálom, bár a kickbacks-t abbahagytam mert 30-40kg meg se kottyant neki ._. Olyan csepp alakú így szerintem csúnya :c (felül lapos alul nagy)
2016. nov. 27. 21:59
 3/5 anonim válasza:
Hmm akkor lehet genetika,és ha visszaveszel a súlyból nagyobb ismétlésszámot alkalmazol? Érzed a farizmodat közben?
2016. nov. 30. 09:54
 4/5 anonim válasza:
Esetleg kérdezz meg egy edzőt : ) de biztos nem csúnya !
2016. nov. 30. 09:56
 5/5 anonim válasza:
Illetve most még olvastam,hogy ha felül nem annyira kiemelkedő,akkor a gluteus mediust kell erőseíteni, egy lábas gyakorlatok,oldalsó plank lábemeléssel,side legpress,Side-lying hip abduction banddel v súllyal.
2016. nov. 30. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!