Valami jó ötlet, hogy rávegyem magam, hogy korán reggel sportoljak?
Ezt csak úgy lehet, ha magad elé tűzöl egy célt. Nagyon sok kitartás és akarat erő kell, merz magaddal kell megküzdened, ha elakarsz érni valamit.
Csak így lehet, hogy a fejedben ott a cél, és miközben tornázol, akkor is ott van.
Sok sikert! 😊
Én nem tudom magam rávenni a reggeli sportra. Én nehezen ébredő típus vagyok, nekem kell a napi bevitt energia a sporthoz. Illetve szeretem magamból a maxot kiadni, így sport, futás, konditermi edzés után én már használhatatlan vagyok. Ezért nekem nem vált be a reggeli edzés, és a nap végén edző típus vagyok.
Neked kell kitapasztalni, hogy Te melyik típus vagy. De leírásod alapján nem mondanám, hogy a reggeli:) Szerintem próbáld meg az esti és a reggeli edzést is. Aztán amelyikre könnyebben ráveszed magad, csináld azt!
Írták előttem, hogy "reggel letudom az edzést, és túl vagyok rajta". Én inkább úgy állok hozzá a napom fénypontja az esti edzés, és úgy kelek már reggel, hogy de jó, ma edzés nap van.:) De kinek mi. Találd meg ami Neked tetszik! Szerintem, ha ezt megtalálod, akkor nem is kell extra motiváció, menni fog magától!
reggel legfeljebb a jógát tudom elképzelni.
de elvileg akkor a legjobb,nem véletlen,hogy napüdvözlet az egyik alap gyakorlatsor neve.
a többi mozgásforma ébredés után nekem terhes és nem esik jól reggel.
az esti edzéssel sincsen semmi gond,ezt rosszul tudod.
estére már túl vagy 3-4 kajáláson,vagyis be vagy töltve,pihentél már munka,suli után,a koncentráció is maximális mert már túl vagy a napon semmi nem zavar be.
úgyhogy reggelre valami könnyed gerincnyújtást,a test fordított helyzetbe hozásával keringés serkentést,vagy hasonlót tudok elképelni.
persze csúcsra is lehet járatni a reggeli jógát pl-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!