Milyen egézséges tömegnövelő szert ajánlatok gyúráshoz?
Magasságom 186 súlyom 63 ami elég kevés hogy elkezdjem szerintem... Örűlnék ha tudnátok ajánlani valamit :)
Jóvőhónapban kezdek
Kaja.
Legolcsóbb: Dextróz + Protein.
Könnyű mondani hogy kaja. értelmes válasz köszönöm...
Attól hogy sovány vagyok nem mondtam hogy nem eszem rendesen
családból én vagyok a legsoványabb de én eszem a legtöbbet szoval ne mondja nekem senki hogy kaja
attól még idióta vagy,a kajád dönti el,hogy milyen táplálékkiegészítő kell
olvasd el,és ne nagymenősködj,hogy te eszel...
be kellene vinni,.jó minőségű tápanyagokból 2 gramm fehérjét testsúlykilóként és 5 gramm szénhidrátot
találsz étrendet a linken,iletve h mit kéne enned!mert a kajától nősz!!
a tömegnövelő is koncentrált élelmiszer,tehát kezdj el szépen olvasgatni és ne nagymenősködjél
egyébként a legegyszerűbb az egy jó fehérje+szőlőcukor(ezt csak edzés utéán 40 gramm)
ha minden áron tömegnövelőt akarsz venni,akkor volumass 35 vagy Jumbo-t ajánlanék
de előtte tedd renbe a kajálásod!!a konyhában dől el a java
attól még idióta vagy,a kajád dönti el,hogy milyen táplálékkiegészítő kell
olvasd el,és ne nagymenősködj,hogy te eszel...
be kellene vinni,.jó minőségű tápanyagokból 2 gramm fehérjét testsúlykilóként és 5 gramm szénhidrátot
találsz étrendet a linken,iletve h mit kéne enned!mert a kajától nősz!!
a tömegnövelő is koncentrált élelmiszer,tehát kezdj el szépen olvasgatni és ne nagymenősködjél
egyébként a legegyszerűbb az egy jó fehérje+szőlőcukor(ezt csak edzés utéán 40 gramm)
ha minden áron tömegnövelőt akarsz venni,akkor volumass 35 vagy Jumbo-t ajánlanék
de előtte tedd renbe a kajálásod!!a konyhában dől el a java
azt meg egyenesen verd ki a fejedből h a tömegnövelő szer:) meg h te kondi előtt beszeded és a kkor maj csak jövő hónapba mész edzeni
ha iszoil egy tömegnövelő turmixod,az ANNYIT JELENT,HOIGY EGYEL TÖBBET ESZEL,ÉS NEM TÖBBET!
A válaszadónak igaza van... alapismereteket el kell olvasni.
A testépítés 70%ban a kaján múlik, ha tetszik, ha nem. És nem elég sokat enni, jót kell enni...
Kérdésedre válaszolva a piacon beszerezhető tömegnövelők közül mindegyik egészséges... olyan nincs, hogy egészségtelen... ezek csak kiegészitők, és ha ártanak, nem dobják piacra. Jumbo, Volumass35... ezek jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!