Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan osztjátok be az edzést?

Hogyan osztjátok be az edzést?

Figyelt kérdés

Aki heti 3 alkalommal edz hogyan osztja be hogy melyik nap mit csinál?

Edzőtermi edzésre gondolok tehát mikor van lábnam,karedzés,has,popó ilyenekre gondolok ja és persze az earobit mikor csinálja.Valamint az aerob edzés milyen hosszú ideig kell végezni?fél óra elég?

23/l

2016. nov. 2. 08:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Nos 3km re melózom, és nem vagyok hajlandó ezért a távért havi 8ezret kipengetni, szóval futok melóba, sétálok haza... télen általában fordítva...

Hétfő

Mell, tricepsz, váll-csuklya, has, vádli

Szerda

Láb, has, vádlu

Péntek

Hát, törzs, bicepsz, has, vádli.

Ez nem ajánlat, ez a saját tapasztalatom, nekem így jó, már 8 éve nem célom izomtömeget növelni, csak formában tartom magam.

2016. nov. 2. 08:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát ahogy sikerül...

Én inkább teljes testet szoktam edzeni, nem osztom fel. Állóképességet fejlesztő mozgás az nekem fél óra futás jelenleg, 4-5 km. Ez heti 2-3 alkalom futás és 3-4 alkalom kondi, ha összejön.

2016. nov. 2. 21:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Kezdő vagyok, heti 3 teljes test edzést csinálok.

5 perc elliptikus tréner, utána karkörzések stb., a gyakorlatok: guggolás, csigás evezés, fekvenyomás, vállról nyomás, beforgatós bicepsz, csigás lehúzás tricepszre, vádli, hasizom + nyújtás a végén.

Egy héten egyszer 30 perc hiit edzést csinálok, nekem az aerob uncsi... :)

2016. nov. 17. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!