Mit ajánlotok milyen edzést hogy jobb testalkatom legyen?
175 cm magas vagyok, és 52 kg, és hiába eszek hogy szedjek fel pár kilót, hogy rendesen tudjak valamit sportolni, de nem hízok 55kg-nál feljebb. Az orvosok sem találtak nálam semmi betegséget hogy miért nem hízok. A fenekem is szögletes, hosszúkás.
Nem tetszek saját magamnak sem, azért probálnék valamit sportolni amit lányok is könnyen csinálnak, és nem fogyok le tőle. Mert ha kicsit szednék fel pár kilót, és utána edzek egy keveset akkor megint lefogyok..
21/L
Tömeget növelni akkor tudsz, ha elegendő fehérjét viszel be az izomépítéshez, meg elegendő szénhidrátot is a rendszeres mogzás miatt megnövekedett energiaszükséglethez. Ha ezek nincsenek meg, akkor nincs miből izmot építeni vagy fogyni fogsz.
Olyan mozgásforma kellene, amiben sok erősítés, tömegnövelés van.
Nekem a CrossFit jön be nagyon, meg a "Sittes Tréning" -- ezen a néven tudod keresni a weben vagy Facebook-on.
Ha sportolsz ha nem sportolsz kalóriapluszban kell lenned, többet kell bevinned mint amennyit felhasználsz.
Legjobb alakformáló dzés még mindig a testépítés, vagyis a kondizás nagy súlyokkal (hozzád mérten nagy súlyokkal).
A crossfit-et azért nem ajánlom neked mert te nem állóképességet akarsz növelni, hanem azt, hogy jobb testalkatod legyen, végezd azt a sportot ami a céljaid eléréséhez szükséges.
#2 Milyen sportot ajánlasz a CrossFit helyett?
#1 Megnéztem mi az, de ilyen kigyúrt nem szeretnék lenni, mint amiket láttam a videókon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!