Mennyi idő után látszik, ha fehérje port iszok? (gyúrás)
Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 15:27
1/8 anonim válasza:
Attól függ mit használsz.Szerintem szuper a Whey Protein Prof. a scitec-től,és még az íze is isteni.A por hatása attól is függ hogy mióta edzel,mert a kezdők azonnal nőnek bármilyen szer nélkül is.De persze a növekedés intenzitása idővel csökken majd meg is állhat.Függ még attól is hogy szépen edzel vagy csak rángatod a súlyt.:)Amúgy ha mindent jól csinálsz szerintem,az erődben azonnal érezni fogod a változást,külsőségekben pedig 1hó alatt.
2/8 A kérdező kommentje:
Ja nekem is ezt a port ajánlották;).Amúgy még csak alig 4 hónapja gyúrok de tényleg érzem az erőt:D meg látom is magamon. Csak azért kérdeztem hogy eldöntsem vegyek-e ilyen port. kösz a tippet;)
2010. ápr. 27. 20:38
3/8 anonim válasza:
Ember ez nem látszik!!! Az látszik ahogy kajálsz a fehérjével a kajálásodat egészíted ki mikor nem tudsz proteindúsan étkezni és az edzés után igyors felszívódástban is segat.
4/8 A kérdező kommentje:
oksa kösz;)
2010. ápr. 27. 22:46
5/8 anonim válasza:
Ki kell javítsalak, a fehérje por szedése nem látszik.
Ami látszani fog rajtad, az az, hogy normálisan étkezel, nem eszel szemetet, tisztességesen, izomra koncentrálva edzel, és hogy eleget pihensz. Ez a 3 összetevő, ami kell a megfelelő eredmények eléréséhez. De ne feledd, hogy a fehérje, amit iszol, az nem instant izom, nem csodaszer, csak egy kiegészítő. A dolog a kajádon fog múlni meg a normális edzésen. Még annyit, hogy gyúrás helyett inkább edzésnek nevezzük ezt a sportot.
6/8 anonim válasza:
mekkora hülyeség nem a portól látszik majd hanem a kitartó fáradtságos évektől és a helyes tudatos táplálkozástól ha a portól várod a csodát akkor inkább basszál be minden hétvégén annak hamar megérzed a hatását
7/8 Vak Bottyán válasza:
Majd ha egyszer véletlenül leöntöd csokis proteinnel a hófehér pólódat akkor látszani fog (ha nem nézik kakaónak)
Komolyra fordítva a szót: minőségi kaja mellett akár 1-2 év alatt is látható lesz a fejlődés, ha jó a genetikád, és alacsony a testzsírod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!