Gyúrás után 30g fehérje elég?
Figyelt kérdés
Túró és kefírből jött össze, egy nagyon kemény és fasza edzés után. Nem volt turmix. :-)2010. aug. 9. 20:53
1/11 anonim válasza:
A turmixokban átlagosan 20-30g van(/adag)
Szerintem ez válasz a kérdésre,bár a tejsavó jobb lenne de természetesen ez is megfelelő.Legalább figyelsz rá
2/11 anonim válasza:
inkább turmix kéne, lefekvés előtt meg túró, kefir.
3/11 anonim válasza:
egy akármilyen tejsavó lenne a legjobb. mivel a túró felszívódása -nem tudom pontosan- sokkal lassabb a tejsavónál. márpedig edzés után a felszívódás gyorsasága sokat számít. a túró azthiszem kifejezetten lassú ezért inkább estére tenném. amúgy én kb. 40g fölött szoktam inni turmixban.
4/11 A kérdező kommentje:
Van két variáccióm:
1. Tonhal, kefír, túró, pufasztott risz
2. Tojás, kefír, túró, pufasztott rizs
Vagy esetleg van pulykamell szalámim esetleg majd ha a puffasztott rizsre tennék ?
2010. aug. 9. 22:41
5/11 A kérdező kommentje:
Ja igen a tojásból 2 vagy 3 darab és főt!
2010. aug. 9. 22:43
6/11 anonim válasza:
Te retardált vagy. Egyik variáció sem jó.
Tej-sa-vó. Legjobb VitarGo- val keverve.
7/11 clint válasza:
teneked már válaszoltam... Ugy látszik nem tetszett a válasz:D
8/11 anonim válasza:
attól függ megkorra vagy és hogy tömegelsz e vagy zsálkásitasz ha tömegelsz akkor még kajálnák a te hejedbe de még szálkásitáskor is amugy meg csak csináld és lessz eredménye
9/11 A kérdező kommentje:
Nekem még nem válaszoltál client :-)
2010. aug. 10. 12:18
10/11 A kérdező kommentje:
*clint bocsesz xD
2010. aug. 10. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!