Használ a hullahopp karika és az ugrálókötelezés?
Figyelt kérdés
Szeretnék fogyni, persze diétázom, de kéne sportolnom is valamit. Világ életembe utáltam futni is meg biciklizni is. Most jutott eszembe hogy viszont hullahoppozni meg ugrálókötelezni szerettem. Vajon hatásos lenne? Szívesen fogadnék tapasztalatokat. Mennyi ideig csináljam ahhoz hogy hatásos is legyen?2010. ápr. 26. 14:40
1/1 anonim válasza:
A karika ugy tudom az uszogumit meg a hasadat formalja az ugarolokotel meg persze also vegtagot ill felso vegtag es mellete nagyon jo allokepesseg novelo hatsa van hogy mennyit kene belole fogalmam sincs:D szerintem eloszor oan 20-20 perc aztan ha birod akkor tolhatod az idotartalmat:D Jah es szentem heti 4szer csinalod az eleg:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!