Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szobabicaj, futópad vagy...

Szobabicaj, futópad vagy elliptikus tréner?

Figyelt kérdés
3 hónapja jelentős súlyfelesleggel (107 kg,172 cm,21 évesen,nőként) életmódot váltottam.Elégedett vagyok az eredménnyel,16 kilót fogytam,és egyre több az energiám,sokkal jobban érzem magam.Eddig neten talált tornákat végeztem minden nap 2-szer fél órán át,és elliptikus tréneren mentem szintén 2-szer fél órát.Egy nagyon régi gépem volt,de mivel a sógornőm kikönyörögte,odaadtam neki névnapjára.Amúgy is gondolkodtam hogy valami más kéne,mert kicsit fájni szokott tőle a térdem.Társasházban lakunk (tégla) a 3-on,ezért kicsit félek futópadot venni,de valahogy nekem az tűnik a legszimpatikusabbnak.A bicaj valahogy nekem nem tűnik olyan jónak,mert a felsőtest közben semmit nem csinál (ez lehet hülyeség).És persze ott van opciónak hogy újra a trénert válasszam.Ti mit javasoltok,mit válasszak?Max. 250000-et szánnék rá.Szeretném ha nem csak vékonyabb,de formásabb is lennék.
2016. okt. 16. 12:08
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!