20km-t kellő gyakorlással bárki le tud futni?
Figyelt kérdés
Mennyi idő addig eljutni ha most 2,5km megy le egyszerre ha heti 2x futok?2016. okt. 9. 10:23
1/9 anonim válasza:
Én 10 km futok minden második nap. Messze vagyok még a 20 km-től. Szerintem sok sok gyakorlással megy de nem egyik napról a másikra. Ha a távot nézzük csak, akkor szerintem decemberre nekem sikerülne minden gond nélkül lefutni de időben biztos rosszul teljesíteném még. Már 3 hónapja futok. Most 10 km egy óra alatt teljesítem.
2/9 A kérdező kommentje:
1. Az nagyon jó, és ilyen rövid idő alatt elérted a 10km-t? Én 2 évre gondoltam nagyjából, de hát én csak heti 2x fogok futni, és asztmás is vagyok, ez talán kicsit hátráltathat
2016. okt. 9. 10:42
3/9 anonim válasza:
nem.
Nem mindenki futo alkat. En a 193 centimmel es ~100 kilommal az 5 kilometernek is orulok, talan fel tudnam tornazni 10re, de 20 teljesen irrealis.
4/9 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok. Nekem volt jó 2 év kihagyásom mert babát vértam és szoptattam őt. 3 hónapja érzem azt, hogy nem megy seminek a kárára. Elötte futottam de csak kb 2 km totál kezdőek veszem magam. Én úgy gondolom, hogyha valaki motivált és valami miatt kell teljesítenie a távot arra mindenki képes csak az a kérds milyen idővel teljsíti az ember a távot. Na ott már lehetnek eltérések. Én vagyok az élő példa én is azt mondtam nem vagyok egy futó tipus és most még is megy és imádom. Jócskán felnőtt fejjel keztem neki így mondhatom nálam jobban senki nem utált futni.
5/9 A kérdező kommentje:
3. A futó alkat az az aki versenyekre is jár, én csak lassú kocogásban értettem. Egyébként neked a súlyfelesleg gond lehet.
2016. okt. 9. 14:06
6/9 anonim válasza:
"Egyébként neked a súlyfelesleg gond lehet."
15% korul van a testzsirom, ugyhogy annyira nagy sulyfeleslegem nincs :)
7/9 anonim válasza:
Egy átlagos embernek 1-1,5 év, mire egy viszonylag jó időt el tud érni, komoly edzésmunkával. De ha te 15 év után felállsz az íróasztaltól, hogy te most lefutsz 20kmt, akkor jobb esteben a 3. km után le fogsz csüccseni az első padra ami szembe jön.
8/9 A kérdező kommentje:
6. Akkor elég sok izom lehet rajtad, illene 1 év alatt 10km-t lefutni
2016. okt. 10. 21:53
9/9 anonim válasza:
Igy van, az atlagnal izmosabb vagyok.
Nem a futas a fo sportom, inkabb testepitek meg kuzdosportot uzok, ezert ettol tobbet nem is akarnek beletenni.
Mondom, 10km talan meglenne, ha nagyon nekifekudnek, de a 20km az teljesen irrealis szvsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!