Mit szólnátok hozzá?
Mások szerint milyen? Mi van?
Mit akarsz kérdezni egyáltalán?
Amúgy épeszű ember edzeni megy a terembe, ha közben ráér azzal foglalkozni, hogy mások milyenek, akkor valamit nagyon rosszul csinál.
Kedves utolso
Nem azért megyek, képzeld el én nem szeretem magam kirakni..csak meglérdeztem hogy mit szolnátok hozzá? Hogy nem szolnátok-e le...de látom neked nem ez jött le a kérdésből...hogy Lehet azt gnbdolni hogy én azért mennék oda? Azt az utcán is megtehetem..de képzeld nem teszem...de nem tudhattad...talán igy kellett volna kérdeznem.. Hogy ne legyen ilyen belőle és hogy mindenki megértse:)
Drága kérdező.
Látom szöveget értelmezni nem nagyon tudsz!
Idézem magam újra
" 15-17 évesen edzeni mész akkor a kutya sem fog veled foglalkozni. Ha azért mész, hogy ott kidobd a melleidet, és flörtölj akkor jó esetben hasonló buta gondolkodási legénykét felcsíphetsz."
Most figyelj! Lassan írom, hogy legyen időd felfogni, hogy mi is van leírva! Hátha így megérted! Az idétlen kérdésedre azt írtam, hogy ha EDZENI MÉSZ akkor senki nem fog nézni nagyokat, sőt senki nem fog veled foglalkozni. Ha azért mész, hogy flörtölj akkor hasonló nem okos gondolkodási egyén esetleg felfigyel rád. Most még lassabban írom. Ott volt a HA szó. Tudod így már értelmezni vagy még mindig azt hiszed, hogy könnyűvérűnek gondoltalak? Jut eszembe! Tudod mit jelent a "könnyűvérű" kifejezés???? Ti az iskolában nem tanultok szövegértelmezést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!