Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért nincs azon szőr, aki...

Miért nincs azon szőr, aki sportol?

Figyelt kérdés

Most szeptembertől elkezdtem járni a suliban atlétika edzésére, kb. 30-an vagyunk lányok és azt figyeltem meg a zuhanyzóban, hogy senki se szőrös.Ez valami előírás, vagy ilyen sportolós szokás a komplett borotválás?

Már meg akartam kérdezni őket, de előtte gondoltam érdeklődök, hátha csak én vagyok ennyire tudatlan.

/15 lány/

2016. szept. 29. 20:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Azok a nők is borotválják magukat, akik nem sportolnak.
2016. szept. 29. 21:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Az rendben, de következetesen mindenki borotvált.
2016. szept. 29. 21:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Ennyire mindenki?
2016. szept. 29. 21:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért csodálkozol. Nőknél, lányoknál rengetegen borotválják magukat. Az fura nekem, ha valaki nem borotválja.
2016. szept. 30. 07:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor még nekünk fiúknak is érdemes, mert ha olyan sportot végzel amiben a testrészeid érintik a talajt vagy bármilyen olyan eszközt ami horzsol, egyrészt fáj másrészt rontja a koncentrációt és a teljesítményt ha kitépi a szőrt.

Pl.: képzelj el egy küzdősportot ahol az ellenfél azzal is előnyre tehet szert, ha kitépi a szőrt mondjuk a lábadból. Kizökkentő tud lenni.

De az én helyzetemben is nagyon idegesítő tud lenni, mert táncolok. Ha van rajtam sok szőr jobban izzadok és állandóan szakad ki belőle akár hányszor csúsznom kell a földön.

2016. szept. 30. 12:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Van egy Bruce Lee film amiben Bruce elveri Chuck Norrist... és van egy jelenet amiben chuck mellszőrét kitépi Bruce... na azt ott tényleg kitépte véletlenül :)
2016. okt. 14. 21:20
 7/8 A kérdező kommentje:
na neee, rákerestem youtubon :)
2016. okt. 15. 08:02
 8/8 anonim válasza:
100%
Szerintem nem a sport miatt borotválnak, hanem mert nők. A mai világban az a normális, és higiénikus, ha egy nő teljesen szőrtelen. Nem is láttam még olyan csajt, aki bárhol is szőrös lett volna. 28F
2017. szept. 21. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!