Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet valakiből "sport...

Hogyan lehet valakiből "sport modell"? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Tornász vagyok, sok ilyen sportos kép szokott rólam készülni, nagyon szeretem őket. Az egyik ismerősöm mondta, hogy simán lehetnék sport modell. Nagyon megfogott a téma. Valaki aki jobban benne van ebben tudna segíteni?

2016. szept. 22. 13:47
 1/2 anonim ***** válasza:

elég sokat foglalkozom fotózással, de még nem találkoztam eddig a sportmodell kifejezéssel. ettől persze létezhet, viszont nem lehet túlzottan gyakori. ha tornász vagy, akkor gondolom alkatilag nem a klasszikus modell jellemzőkkel bírsz.

szerintem ezt a kérdést a különféle modellügynökségeknél lehet érdemes feltenned, de valószínűleg ők mind csak az általános divat műfajban keresnek lányokat. ha nagy ritkán valahol sportmodellekre, vagy tornász alkatú lányokra van szükség, akkor azt szerintem projekt jelleggel castingolják különféle sportegyesületeknél, vagy egyéb sportos körökben.

2016. szept. 23. 09:14
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszod! Igazából azokra a sportmodellekre gondoltam főként akik például sportszereket, sport ruházatokat szoktak reklámozni.
2016. szept. 23. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!