Tudom hülye kérdés! Futni menni miben érdemes?
Figyelt kérdés
Ti miben szoktatok futni?2016. szept. 15. 09:36
1/3 anonim válasza:
Én személy szerint melegítő nadrág, póló, melegítő felső, és sport cipőben futok.
Kisestélyiben még nem próbáltam, mert baromi kényelmetlen lehet a ruha és a tűsarkú is.
2/3 anonim válasza:
Időjárás függő: Ebben a nagy melegben, trikóban és háromnegyedes nadrágban futok. Ha kicsit hűvösebb van, akkor a trikót pólóra cserélem. Ha még hűvösebb, jön egy technikai hosszú ujjú. És ha még hidegebb, jöhet a hosszú nadrág.
Nekem a szűk, testhezálló ruhák kényelmesek. A mackó nadrág engem zavar, hogy száll, mozog rajtam.
És persze futócipő alap:)
3/3 anonim válasza:
jól válaszoltak az előzők, de ha felém futsz, és csinos vagy, akkor forrónadrágot ajánlok vizes pólóval :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!