Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mikor végeztek suliban? Mikor...

Németh László. kérdése:

Mikor végeztek suliban? Mikor értek haza? És utána mit csináltok?

Figyelt kérdés

Helyzet a következő:mivel újra elkezdödött a suli megint egyre kevesebb időm maradt pl. a kondira amire szükségem lenne. 14:30-kor végzek mindennap a suliban,14:45-kor van buszom amit mindig pont elérek. Ha most ott maradok kondiba akkor utána csak 16:45-kor van buszom amivel 17:30-körül érek haza utána még tanulni kellene, mert egyrészt nagyon levagyunk maradva, másrészt meg ebben a tanévben érettségizek is. Otthon is lehetne futni, de mivel nagyon kicsi faluban lakok ezért csak falun kívül Dunaparton tudnák futni ahol azért nem akarok, mert vinnem kellene törölközőt és vízet+idő méret amit nem akarok cipelni, egyedül is lennék, meg hát mivel most már korai ősz van bejönnek esős idők és esőben sárban nem akarok futni. Ti mikor végeztek suliban? Mikor értek haza? És utána mit csináltok?

18/F

2016. szept. 13. 20:46
 1/2 anonim válasza:
Én 15:00-kor végzek a suliban,15:30-kor van buszom,amit én is épp,hogy elérek.Hazaérek 14:10-re,majd eazem és tanulok.Nincs időm hétköznap jóformán semmire...de ez van! 17/L(Erdélyből)
2016. szept. 13. 20:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát igen,nekem is ez a problémám.
2016. szept. 14. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!