Anabol. Ki ajánlja ennek a szernek a szedését?
Annyit szeretnék kérdezni h mennyire ajánlott az anabol vagy danabol szédése? 19/F.
2 hónapja szedtem 2 doboz 4,4 kg-os Jumbot, és járok rendszeresen konditerembe. És erőben legalább 15-21 kg-os javulást értem el, de vh a karom még midnig csak 33-as, bár már formásodik. És ajánlottak anabol kúrákat tablettákban. De nem akarom h a kinézetem a felpuffadás rovására mennyjen.:S
ez a fejlődés nagyon jó,mit vársz h két vödörr JUMBO-tól 200 kilót erősödsz,teljesen rendbe van ez,ha valamit keveselsz a fejlődésbe,akkor rakd rendbe a táplálkozásod ,vagy edzéstechnikai probléma lesz a háttérbe,az is lehet túledzed a karod..
na most igazán nagy karra évek alatt tehetsz szert,ezen se szteroid se semmi nem változtat, ha a te karod szteroidtól lesz 40 es akkor semmitől mel lesz 45 ös!!!
holot kajával ez lehetséges!! tehát kajálj rndesen edzés után mindig menjen fehérje,és legyél türelmes!! ez a türelem sportja,élvezd az edzéseket!hajrá!!4
nem hiszem,hogy egy korházi ágyon fekve az ilyen fiatalon elvégzett szteroidkúra miatt azt mondanád,hogy megérte,hogy nőtt 3 centit(ami amőúgy se izom,hanem víz nagyrészt)
vagy mikor a nővérkre visz ki pisálni,mert egyedül nm tudsz, TÉRJ ÉSZHEZ EMBER SZTERIDOK PROFI SPORTOLÓKNAK VANNAK,NEM NEKED
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!