annyi még hogy 3-7 közötti kötésszámban fogadok mindig.
2016. szept. 12. 09:14
2/5 anonim válasza:
Ez is szerencsejáték, nem nyerhetsz mindig.
2016. szept. 12. 10:35
3/5 anonim válasza:
Lehet azert mert sok meccset fogadsz meg egyszerre. Okosan kell jatszani. Nem kell mindig 3 - nal tobb meccsre fogadni mert ugy nagyobb a bukas eselye. Csinald azt h max 2 - 3 meccsre fogadsz amit biztosnak erzel. Én is voltam ugy h sok meccsre fogadtam aztan 1 vagy 2 elment. Vagy probald a kombinalt fogadast mert ott nem gond ha 2 vagy 3 meccs elmegy. En a nagyobb oddsu meccseknel mindig 2 eselyesre fogadok mert akkor meg az is jo ha dontetleneznek. Amugy mindenki szeretne 200 bol 10 ezreket nyerni de valakinek ez nem megy. Nekem is volt hasonlo hullamvolgyem de sikerült kijonnom belole. Megkerdezhetem milyen sportra szoktal fogadni? Hatha tudok segiteni.
2016. szept. 12. 19:18
4/5 anonim válasza:
"mert másokat meg látom h mindig nyernek több 10 ezret."
Azt viszont nem látod,mikor visszabukják a többszörösét.(Azzal senki nem nagyon dicsekszik ugye...)Hosszútávon MINDEN szerencsejáték bukta.Nagyon hamar kialakul egy ördögi kör,ha-néha-nyersz azért fogsz tovább játszani,hogy újra és újra nyerj(nem fogsz),ha viszont buksz akkor meg azért,hogy na majd a következővel!..és így tovább..Egyvalaki van aki nyer ezen az úgy hívák: Szerncsejáték ZRT. :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!