Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek nem késő 15...

Szerintetek nem késő 15 évesen elkezdeni sportolni?

Figyelt kérdés

Régebben táncoltam de rajottem h nem szeretem. Kosaraztam egy évig de az nem ment jól. Az úszást inkább hanyagolnám. Az iskolában kötelező sportolni vmit de nem tudom mibe kezdjek bele amibe meg nem késő. Futni nem szeretek. Tudnátok ötletet adni hogy mibe érdemes belekezdeni?

15/l

2016. szept. 5. 17:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha nem akarsz versenyezni, BÁRMIT elkezdhetsz ebben a korban vagy akár 50 évesen.

Én 40 éves korom körül kezdtem súlyzózni (testépítésnek durva lenne nevezni, pedig voltaképpen az, de ilyen bébi súlyokkal még nem mondom rá :D), az szerintem jó és fontos is, ha az ember hosszú, egészséges, erős életet akar a mai nem annyira mozgásra alapozó világban. Nyilván kell mellé más is, én túrázom és bicajozok.

Azt nem tudom, hogy az iskolában mit lehet választani, én anno kosaraztam a 163 centimmel, nagyon szerettem :D

2016. szept. 5. 17:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Vívás?
2016. szept. 6. 01:56
 3/4 aikiboxer ***** válasza:

Ha versenyezni akarsz: ökölvívás, kick-box (ezek nagyon menő csajos sportok); röplabda; squash, testépítés

Ha nem akarsz versenyezni, jóformán bármi.

60 évesen sem késő elkezdeni edzeni.

2016. szept. 6. 07:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Most elárulok egy titkot, 50 évesen is te leszel te... a te agyad lesz a testedben a te jellemeddel a te gondolataiddal és bizony ugyan annak az embernek fogod érezni magad, akinek ma érzed... csak rondább képet látsz majd a tükörben...

Ha így állsz hozzá, az élethez, hogy ezt vagy azt már késő elkezdeni, akkor bizony egy mogorva depressziós öreg néni fog vissza nézni rád a tükörből, aki már 30-35 éve súlykolja magába, hogy már mindenhez késő... nem egy ilyen embert ismerek... én pl idén töltöttem a 35-t és idén kezdtem el surf-özni... részben mert most élek tengerparton... de vannak itt más magyarok is, korombeliek, akik irgyelnek de meg se merik próbálni mert idézem "már nem vagyunk fiatalok"... az ilyen embert csak sajnálni lehet...

2016. szept. 21. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!