Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék mellizmot...

Hogyan tudnék mellizmot felszedni? Fogyásban segítség?

Figyelt kérdés
18 éves fiú 170-180 cm 91 kg A hasam nem nagyon érdekel, inkább az zavar hogy cicisedek. Mit ajánlotok mit lehetne csinálni? Nem testépítő versenyre akarok menni. az lenne a célom hogy ne hízzak tovább. Sajnos edzőteremre nincs pénz, itthoni milyen gyakorlatot végezhetnék ami segít rajtam? Esetleg az étrend változtatás illetve étrend bevezetése mennyire befolyásolná ha én enyhe súlyvesztést szeretnék elérni?
2016. szept. 2. 16:52
 1/2 anonim ***** válasza:

A leírásban csak zsírvesztésről írsz, márpedig az étkezés kérdése... Az izmosodás egyszerű, eddz mellre és mindenre és tömegnövelő étrend, de előbb szálkásíts le. Mondjuk kezdőként akkor is jöhet némi izom.

Szóval valami rendes szálkásító étrend kell neked, egyénfüggő, mit, mennyit egyél, de hozzávetőleges étrendeket találsz a neten, ha nincs miből kiindulnod (mert pl. én meg se próbálom őket, első nap dobnám a csudába, ismerem a saját ízlésemet s szervezetem egyéni igényeit).

Otthon is végezhetsz bármilyen edzést, csak legyen hozzá eszköz, anélkül teljes testsúlyos edzést nyomhatsz, illetve házi készítésű súlyzókat használhatsz, de azzal nem sokra mész. Nekem van egypár rudam s tárcsám, az nem került sokba s a kezdetekkor megteszi.

De a súlyvesztést az aerob mozgás jobban segíti, mint az a heti 3 edzés a kezdeti bébiúlyokkal, bár azért a nagy izomcsoportok megmozgatása jót tehet az anyagcserének. Nekem gyaloglás és biciklizés van kalóriaégető célra, súlyzózni azért súlyzózok, hogy izmosodjak, persze valamit az is éget, de nem amiatt fogok lefogyni.

2016. szept. 2. 17:05
 2/2 Cortez70 ***** válasza:
Szálkásító diéta és heti 3 napos teljes testes komoly súlyzós edzés kell!
2016. szept. 2. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!