Ha 15 évesen elkezdek táncolni akkor lenne bármenyi esély arra hogy nagyobb fellépésekre is eljussak vagy már késő lenne?
Figyelt kérdés
Én leginkább a Debreceni Virágkarneválra gondoltam.2016. aug. 26. 21:13
1/7 anonim válasza:
Hát...a legtöbben már oviban elkezdik szoval igen, elwg eselytelen, bocs.
2/7 anonim válasza:
Ha szeretnéd akkor mindenképpen kezd el!
Én tavaly szeptemberben kezdtem újra járni társastáncra, amit azelőtt 2 éve abbahagytam. Megbántam akkor, de most már boldog vagyok, hogy újrakezdtem!:)
16/L
3/7 anonim válasza:
Teljesen más újrakezdeni, és tök kezdőként belevágni.Táncképző suliba járok, csak tudom.Hobbinak oké de nem hinném hogy nagyobb helyekem fel tudnál vele lépni.
4/7 anonim válasza:
Mindenkepp probald meg. Esely mindigvan peldaul ha kiderul hogy ostehetseg vagy akkor siman. Nagyon szamit hogy kinek mennyi erzeke van hozza.
5/7 anonim válasza:
Az ostehetsenek mar 5-6 evesen el kell kezdeni, hogy legyen belőle valami.Nem a levegőbe beszélek emberek :D Kiskorodban laza vagy, felépíted azokat az iznokat amik az adott tánchoz szükségesek.Hobbiból oké, de nagyobb fellépést úgy ne várjon, hogy a többi táncos ovis kora óta jár.Ők ebben nőttek fel.Ez van.
6/7 anonim válasza:
Minden fejben dől el! Ha igazán akarod, és mindent megteszel érte sikerülhet!:)
7/7 anonim válasza:
Na jó:D komolyan ilyen nehéz a felfogásotok?6-8 évesen az ember még laza, akkor kell ebbe beleszoknia.De igazatok van, nyilván én mint táncos ezt nem tudhatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!