Aki ért hozzá elmagyarázná, hogy a sakkban miért lehet nagyobb esély a döntetlenre, mint arra, hogy valamelyik játékos nyer?
2014. júl. 14. 12:04
1/6 anonim válasza:
Úgy tudom, egy játszma alatt 3 alkalommal ismétlődhet ugyanaz a lépés. Például ha egy futóval 3x lépsz oda-vissza akkor utána véget ér a meccs.
2/6 anonim válasza:
Én arra gondoltam, hogy ugye a sakkban a játékosok ajánlják fel a döntetlent (kiegyeznek döntetlenben). Lehet, hogy adott helyzetben a döntetlen a ranglista szempontjából mindkét félnek előnyösebb mint megkockáztatni egy vereséget. Persze ez csak találgatás...
3/6 A kérdező kommentje:
1 - Igen, ez így van.
2 - Én is ilyesmire gondolok.
Köszönöm a válaszokat. :)
2014. júl. 14. 13:36
4/6 anonim válasza:
Én csak tippelek de ha két jobb játékos játszik akkor nem tudják átejteni egymást annyira hogy nagy különbség alakuljon ki és leszedegetik egymás bábuit amíg csak a király marad, nem?
5/6 A kérdező kommentje:
Lehet, köszi. :)
2014. júl. 14. 16:25
6/6 anonim válasza:
azért mert akik kb egyforma erősek nem jutnak előnyre zárt pozíció pl ahhoz hogy megnyissák a vonalakat komoly anyag veszteséget jelentene.Sakkba sok olyan helyzet van ami döntetlen és nincs értelme végig játszani PL ellentétes színű futók azonoson gyaloggal és ugyanolyan gyalog szerkezettel és satöbbi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!