Milyen út vezet ahhoz, hogy maratonfutó legyek?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el sportolni és ez fekszik nekem, de még sohasem versenyeztem. Hogyan csinálhatnám ezt úgy, hogy hivatalosan is elismert maratonfutó legyek?
Induljak versenyeken?
2016. aug. 21. 20:59
1/3 anonim válasza:
Háát,elég nehéz és göröngyös, elvégre jó sok kilométert kell lefutnod.
Azt javaslom, kezdd kicsiben és fokozatában. 1 kilométer, 2 kilométer, 3 kilométer, és így tovább. Amikor már alkalmazkodott a szervezeted, próbálkozz helyi versenyeken (nem kell, hogy maraton legyen), olyanokon ahol nem a gyorsaság hanem a kitartás a lényeg.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2016. aug. 21. 21:11
3/3 anonim válasza:
Ezen a honlapon egy teljes edzéstervet találhatsz. Ezt természetesen testre szabhatod, de a lényeg ebben benne van. Fontos, hogy hetente 3*4-szer fuss, mert ha nem futsz rendszeresen, nem fog javulni tartósan az állképességed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!