Milyen mozgással tudom elérni, hogy kisebb legyen a hasam?
17/L vagyok és 160 cm/58kg kb, az utóbbi időben (fokozatosan..) észrevettem h egyrenagyobb a hasam, sok chipset ettem eddig, kb mindne héten :s meg stb..(ja és nem vagyok terhes!! xD de néha már tökre úgy néz ki..:S)csak hát nem vettem észre h ennyire feljöttek a hasamra a zsírpárnák..szeretnék a strandidőszakra fogyni innen
Egyébként úszógumim is lett és nagyon zavar :( elhatároztam h napi 1 óra minimum vmi mozgás, de nem tudom h mit csináljak, tudom, nem onnan fogyunk ahonnan szerenténk, de bittos van vmi hatásos, esetleg a futás?Bár hamar kifulladok, de megpróbálnám.
Csak azt hallottam h futással ez nem nagyon érhető el csak kb fél év múlva...:S
Amúgy nem akartam fogyókúrás topicba írni, mert a mozgásra vagyok kíváncsi
Szia!
Jó a futás és ha tartósan akarsz fogyni, akkor ne nagyon számíts 1-2 kg\hónál többre, ami fél év alatt 6 kg, Nálad: 52 ami a magasságodhoz szerintem tök jó súly!
(arra azért vigyázz, hogy ne növekedjen az energia beviteled a futás hatására, mert valószínűleg éhes leszel, mint ahogy Te is írtad, a túl olajos, cukros stb cuccokat hagyd el, de különösebben nem kell diétázni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!