Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen mozgással tudom elérni,...

Milyen mozgással tudom elérni, hogy kisebb legyen a hasam?

Figyelt kérdés

17/L vagyok és 160 cm/58kg kb, az utóbbi időben (fokozatosan..) észrevettem h egyrenagyobb a hasam, sok chipset ettem eddig, kb mindne héten :s meg stb..(ja és nem vagyok terhes!! xD de néha már tökre úgy néz ki..:S)csak hát nem vettem észre h ennyire feljöttek a hasamra a zsírpárnák..szeretnék a strandidőszakra fogyni innen

Egyébként úszógumim is lett és nagyon zavar :( elhatároztam h napi 1 óra minimum vmi mozgás, de nem tudom h mit csináljak, tudom, nem onnan fogyunk ahonnan szerenténk, de bittos van vmi hatásos, esetleg a futás?Bár hamar kifulladok, de megpróbálnám.

2010. ápr. 19. 17:01
 1/5 anonim ***** válasza:
szinte minden 2. kérdés ez a sport, mozgás kategóriában -.-''' az a lényeg, hogy picit fogd vissza a kalóriák számát, és igen például futás nagyon jó zsírégető/szálkásító sport. Kezdj 2-3 kilóméterrel (csak lassan kocogj) majd minden héten növeld a lépésszámot.
2010. ápr. 19. 17:13
 2/5 A kérdező kommentje:

Csak azt hallottam h futással ez nem nagyon érhető el csak kb fél év múlva...:S

Amúgy nem akartam fogyókúrás topicba írni, mert a mozgásra vagyok kíváncsi

2010. ápr. 19. 17:17
 3/5 anonim ***** válasza:
A mozgás persze segíthet, de a diéta lesz a meghatározó. Cukrokat, telített zsírokat lehetőleg kivonni az étrendből..
2010. ápr. 19. 21:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Jó a futás és ha tartósan akarsz fogyni, akkor ne nagyon számíts 1-2 kg\hónál többre, ami fél év alatt 6 kg, Nálad: 52 ami a magasságodhoz szerintem tök jó súly!

(arra azért vigyázz, hogy ne növekedjen az energia beviteled a futás hatására, mert valószínűleg éhes leszel, mint ahogy Te is írtad, a túl olajos, cukros stb cuccokat hagyd el, de különösebben nem kell diétázni)

2010. ápr. 20. 14:44
 5/5 anonim válasza:
cukor helyett édesítőtabletta, már nagyon finomak, nem azok a régi starok de ne Canderelt vegyél, bármi mást Coop, Tesco, mindegy.Ha mégis ellene vagy, gondolj arra, ettől a pár hónaptól nem lesz bajod szerintem.
2010. ápr. 22. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!