Lovasok! Ti mit gondoltok?
Szia,
Nem akarlak megbántani, de amíg nem tudod a kiképzési skála szintjeit hozni a lovaddal, addig ne fuss ennyire előre. Magyarországon nagyon selejtes a lovasoktatás, nem véletlenül vagyunk belőle szánalmasak.
Kérd meg apádat, hogy vigyen el a bécsi spanyol lovasiskolába megnézni, hogy a mesterek hogy lovagolnak, nézd a tartásukat a mozdulatukat és mindent.
Mindenkinek mondják, hogy mennyire nagyon jó... Mert az egész erről szól. De amikor egy profi edző elkér 40 percért 8000-10 000 Forintot és kb folyton szól, mit nem csinálsz jól, míg végre jól nem csinálod.
Ha minőségien akarsz lovagolni, akkor keress egy edzőt, aki nem csak pislog a ló szárra állításánál... Ha akarsz többet tudni írhatsz nekem, veterán vagyok már - csak én abbahagytam, mert nem volt pénzem tovább fizetni, kókler edzőktől meg nem fogadok el órát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!