Miért csak a focisták vannak agyon tetoválva?
Most az olimpián nézek más sportot is és azt látom, hogy sehol sincs az hogy majdnem az összes tag agyon van tetoválva. Jó egy-két tetoválás lehet, de nem jellemző, hogy elborítja őket a tetoválás, pl úszok, tornászok, vízilabdások.
A focisták pár kivétellel agyon vannak varrva, ez miért van? Nagyítóval kell keresni aki nincs szét varrva, de komolyan.
A focival valamiért együtt jár a kivagyiság. Talán mert a legnépszerűbb sport, emiatt meg marha jól fizet, és ezért elszáll az agyuk. A focisták 90%-a tetováltat, hajat festet, fülbevalókat rak a fülébe stb. stb.
Én még nem találkoztam hidrogén szőke vívóval, és nem csak azért nem, mert kevesebben vannak.
Bizony, hogy majomkodás, bocs.
A majomkodás utánzó jellege szerint, és hogy a majom is csak a felszínt, a látszatot utánozza, mert nem is tud többet-jobbat.
De nem csak a focisták; megfertőz ez mindenkit.
A Hosszú Katinka férje-edzője is tetovált, a bal karján van elég sok izé. A baj csak az, hogy olvashatatlan, pedig, a fene egye meg azért csinálta, hogy látni lehessen, és mégse tudom elolvasni!
Majd amikor nyilvánosságra hozzák, hogy rákkeltőek a festékek, amiket használnak, akkor majd jó kereset lesz a plasztikai sebészeknek.
Én nem veszekszem.
Ha látom, akkor rám is tartozik, főleg, ha közéleti emberről van szó.
A szövegből 3-4 betű látszik. Ha akarná, hogy ne lássam, eltakarná. Nem takarja el, akkor kiteszi a kirakatba, hogy mindenki lássa. Nem a háttere vagy a gondolat mögötte érdekel, csak az ami látszik, a felszín.
Közösségben élünk, nem elszigetelten, egyedül.
Szóval; mi is van a Tusup karjára írva ?
"A konyha rendes, az asszony csendes" vagy "Halványsárga rózsa, ha tudnál beszélni..." ?
Csak azért ez a kettő jutott eszembe, mert a nagyanyám konyhájában ez a két falvédő volt, szép színes hímzéssel kivarrva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!