Focisták nyomatnak valami "cuccot"?
Figyelt kérdés
2016. júl. 7. 21:40
1/9 anonim válasza:
Az élsportolók 99%-a nem. Gondoom kokainra gondolsz, nem izomerősítőre. Kokaint biztos nem, vitaminokat biztos, étrend kiegészítőket is, de drogot a profik szerintem esetleg nagyon ritkán.
2/9 anonim válasza:
szerintem doppingszerre gondolt, nem gyakori de előfordul, inkább az egyéni sportokban népszerűbb, nem a csapatjátékokban
3/9 likebike válasza:
A focisták nagyon ritkán.Atlétika,box kajak-kenu,ezeknél a sportágaknál mindennapos a dopping,szinte mindenki tele van.
4/9 A kérdező kommentje:
igen doppingra gondoltam
2016. júl. 7. 21:59
5/9 A kérdező kommentje:
amugy koszi az eddigi valaszokat!
2016. júl. 7. 22:00
6/9 Cortez70 válasza:
Van aki nyom. Pl.a clen eléggé megy náluk is.
7/9 anonim válasza:
Konkrét dolgot nem írok, de van /volt néhány focista haverom a konditermek világából.
Szóval ált 3-4 dolgot nyomnak, nem egyszerre, külön-külön, ki ezt ki azt.
Ált ami a regenerációt fokozza, androgén többletet ad, és csak a sovány izomtömeget növeli(aromatizálódás kizárva náluk, a plussz súly miatt).
Szóval aki ért a dolgokhoz, az gyorsan ki tudja sakkozni, mik ezek.
És nem mindenki, csak aki úgy érzi hogy kell a teljesítmény miatt, az beszerzi.
De az is lehet hogy mind ez csak mende monda, és csak üresen járatták a szájukat a fiúkák:)
Amúgy béla voltam.
147kg,197cm, kar54,reggel.
9/9 anonim válasza:
csak gondolj bele, VB és EBn nem nagyon szokott lenni dopping botrány, de az olimpiákon meg elég gyakori
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!