Nektek erről mi a véleményetek? (e-sport)
10-15 év ? A league of legendsnek már az első évben is volt világbajnoksága. A cs:go-t éve atták ki. Milyen 15 évról beszélsz :D
ezek a percemberek "sportjai", akik lusták edzeni. Ennyi. Semmilyen fájdalom, erőfeszítés nem kell hozzá, hogy jó legyél. Élvezetből csinálod az egészet. De mivel mindig lesz újabb és újabb játék, ami szebb és jobb , ezért ezek a játékok 10-20 évig lehetnek MAX. a palettán. Egy birkózás meg ezer évek után is ugyanúgy valódi sport, valódi sportolókkal.
Miért lenne sportoló ? mert 38as karja van :D ? Ilyen testet pont 1 év kondizással lehet elérni. De ne elszigetelt példákat hozz.
Még mindig nem érted amit mondok.
Egyszerűen nincs jogod ezt az embert ugyanolyan értékű SPORTOLÓNAK nevezned:
mint őt:
Mind a kettő világ"bajnok", csak épp az egyik 3 éven át püfölte a billentyűzetet, (0 megerőltetés és kitartás kell hozzá, hogy odaülj a gép elé) a másik meg pont 30 éven át küzdött a ringben, rendszeresen edzett.
Ez szerinted https://www.youtube.com/watch?v=5LbfbPWGzuM
egyenértékű ezzel ?
https://www.youtube.com/watch?v=F-ulJmNVISs
ne röhögtess már...
Mike Tyson még mindig boxolo....ehhez nem tudok mit fűzni
És én sem ismerem el az "e-sport"-ot sportnak
Én suli után mindennap azonnal megyek a 2oras edzésre,(+1ora az út edzésre) és az ugyanaz mintha leulnek inkább kockulni 3orat?
Ne röhögtess már -.-
Nem, nem olyan mintha egy futó meg egy úszó vitatkozna. A futó és az úszó is komoly fizikai teljesítményt produkál.
Nem kell erőfeszítés ahhoz hogy leülj a gép elé hülyegyerek. Fogd fel. Csak mosolygok az olyan szerencsétlen e"sportoló" bajnokokon, akik 5en alig bírják felemelni a 20kgs kupát, amit nyernek. Nem tudom elismerni sportként, mert nincs mögötte se fizikai teljesítmény se kitartó munka. (2-3 év játék nagyon nem számít kitartó munkának).
Nevezzed aminek akarod, de méltatlan azokhoz a sportolókhoz, akik valódi teljesítményt nyújtanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!