Esztii1205 kérdése:
Mi a véleményetek erről a koreográfiáról?
Figyelt kérdés
Most bukkantam rá youtubeon és kíváncsi vagyok hogy ti mit szóltok hozzá
https://www.youtube.com/watch?v=2KZIe8WytJ8
2015. jan. 4. 12:36
1/2 anonim válasza:
nos, tulajdonkeppen jo, de vannak olyan reszek,ahol nem tul ertheto, hogy mit szeretnenek megmutatni. amelyik csoportban ennyien vannak ott bizony nagyon latvanyos elemeket lehet rakni a tancba (volt is latvanyos resz, csak felulrol nezve volt ahol ugy nezett ki mintha el lennenek tevedve, osszevissua allnak). szoval szerintem lehetne ilyen atcsuszasokat az elejen, ahol oszlopokban allnak, hogy egymasba megy 2 oszlop, aztan szet, vagy ilyesmi, tehat szerintem a mazsorett tancokat a latvanyra kell alapozni.
(6 eve balettezek, mazsorettet sosem tanultam, ugyhogy ezt ne vedd szakmai velemenynek :) )
2/2 anonim válasza:
Ők a szendrőiek:) az országban az egyik legjobb csapat,nem hiába jutottak ki az európa és világbajnokságra! én is mazsorettezek,és mindig találkozok velük versenyeken,hihetetlen ügyesek! nagyon sok munka egy ilyet elkészíteni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!