Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit vegyek? Mégtöbb kaját v...

Mit vegyek? Mégtöbb kaját v tápkieget?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok ugy 2 éve foglalkozom gyúrással (1,5 éve komolyabban) gyorsabban szeretnék fejlődni. Sajnos nem eszek olyan sokat amennyit kéne, szegények vagyunk, most összespóroltam/nyertem 1 kis pénzt(a bérletre már megvan előre augusztsig) mit érdemes csinálni a jobb fejlődés érdekébe? Vegyek mégtöbb kaját vagy tápkieget?
2010. ápr. 18. 21:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem azért, de vaterás meg minenféle szemét helyről jövő olcsó szart ne vegyen már meg! Mert az kb olyan is. Ki tudja mivel b*sszák tele azokat hogy sok legyen de olcsó. Nem láttál még életedben rendes fehérjét? Én Scitec-et vagy BioTech-et veszek mindenből ha van pénzem, ha nincs akkor inkább semmilyent. Nyilván nem a legdrágábbat kell venni, hanem egy jó megbízható középkategóriát. A Scitec Promix ezeknek tökéletesen megfelel, egy 7 kilós zsák 21.000 Ft.
2010. ápr. 21. 09:08
 12/19 anonim ***** válasza:

02:17:

4900 a gagyiért sok !

A gagyit 2000 -ért is meg lehet venni.

Én Dimatize -t használok most, és az izolátum 4000-be van nekem.

A Scitec és a Biotech szintén a gagyi kategóriába tartozik, boltban nagyon drágán adják, a kérdező pedig nincs túl jól eleresztve anyagilag, azért ajánlottam neki a tejpor.hu -t.

Egyébként én a Biotech (többek közt) viszonteladója vagyok, de nekem még a bolti ár feléért sem kellenek a termékeik. Elmondanám, hogy az alapanyagokat ugyanott veszik, sőt konkrétan tudok olyan cégről, akivel közösen szerzik be az árut nagyobb tételbe. Tejpor adja ízesítetlenül 2000 -ért, XY. cég (nem írom ki, jóban vagyok velük) adja beízesítve ~5000 -ért.

Én elhiszem, hogy sok pénzetek van és szeretitek tömni ezeknek a divatmajom cégeknek a zsebét, de ne hurrogd már le, aki próbál segíteni valakinek, akinek erre kevesebb anyagi keret áll rendelkezésére.

2010. ápr. 21. 10:23
 13/19 anonim ***** válasza:

Dymatize fehérje ennél drágább 5900 a tejsavója

szerintem a whey pro egyáltalán nem gagyi és a scitec sem.

neked lehet gagyi,de attól még nekem nem az,te meg ezt fogadd el és ne hurrogj le..

szerintem a whey pro a legolcsóbb tejsavó koncentrátum én azértajánlottam,a tejpor meg az egyéb szarságokat,szerintem szarság ez a dájmátájz is:) na hagyjuk a kérdező eldönti majd

2010. ápr. 21. 10:52
 14/19 anonim ***** válasza:

HA a legolcsóbb dolgot szeretnéd akkor szerintem

fehérjéből a Pro nutritionnak van a Pro whey vagy whey pro

Tömegnövelőből meg American Muscles Mass power

ezek elég olcsón vannak

2010. ápr. 21. 21:47
 15/19 anonim ***** válasza:
jaja az American Muscles Mass power az jó,illetve a fehérjéje is,elég olcsó cuccaik vannak,de ez nem jelenti azt hogy rossz,neked jó lenne biztosan
2010. ápr. 22. 00:49
 16/19 anonim ***** válasza:

Én csak azt mondom, ezek MIND túl vannak árazva boltba!

A marketing dumát, a reklámot, csomagolást fizeted.

Ha valakinek így is megéri, ám legyen.

A Dymatize az egyetlen az említettek közül, ami világszínvonalú, a többi magyar piacra készült ócskaság, de ha már ócska, legalább olcsó legyen.....azért ajánlottam a tejpor.hu -t.

Tehát a választható kategóriák:

1. olcsó, gagyi

2. drága, minőségi

3. drága, gagyi

A Biotech/Scitech/ ProN/Cytogen az a 3. kategória.

A Dymatize a minőségi kategória és a legjobb ár /érték arányban van (jelenleg).

Azt érdemes tudni, hogy ha boltba veszitek, akkor részben Ti fizetitek a bolt /cég fenntartási költségeit, alkalmazottak bérét, stb.....

Egy Plázában egy üzlet havi bérleti dijja, rezsiköltsége milliós nagyságrendű, ezt a vevőknek beépítik a termék árába !

Ti fizetitek (ha hülyék vagytok).

Tudom, mert ezzel (is) foglalkozok jó ideje benne vagyok, ebből élek :-)

Aki komolyabban foglalkozik testépítéssel és sokat költ kiegekre, annak ez több10 ezer forint többletköltséget jelent. Persze van, akinek ez nem számít, de a kérdező pont nem ilyen.

A minőségről pedig kár vitatkozni, mert Ti maximum annyit tudtok, hogy XY finom, esetleg habzik/ vagy csomós, de az összetételét meg én tudom, mint forgalmazó.

Magyarországon csodát ne várjatok semmitől !

Itt csak az emberek lehúzása megy......

Végeztem a témával, remélem tudtam segíteni.

Üdv!

2010. ápr. 22. 12:33
 17/19 anonim ***** válasza:

öö mutass egy képet magadról utsó,én is mutatok !! ez testépítés,ne szájhősködéssel döntsük el...

én a scitec termékek és a f.asza étrendtől nézek ki ahogy

2010. ápr. 22. 13:38
 18/19 anonim ***** válasza:

Utolsónak:

Ment a privát.

Bár nem tudom, hogy jön ez ide ?

Örülök, hogy ilyen jól állsz anyagilag, hogy Scitec -et vegyél, de a kinézet nem ezen fog múlni.

Én is elég jó formát el tudtam érni BioTech termékekkel, nem azért mert hűdejók, hanem mert akkor még csak azokat forgalmaztam a teremben így az volt olcsó. Most már, hogy más is van, már nem kell a BTN.

Ha már itt tartunk, komoly versenyzők SEM használják ezeket a termékeket, még azok sem, akiket a Scitec szponzorál. Nem véletlen.

2010. ápr. 23. 01:11
 19/19 anonim ***** válasza:

úgy jött ide,hogy a scitectől is lehet fotrmát elérni..és hidd el,hogy Kathi Béci,Vörös Z, vag Bognár-Lauter-Tóth scitec termékeket használ.

na mindegy ment a pm nálam is

2010. ápr. 23. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!