Mit vegyek? Mégtöbb kaját v tápkieget?
02:17:
4900 a gagyiért sok !
A gagyit 2000 -ért is meg lehet venni.
Én Dimatize -t használok most, és az izolátum 4000-be van nekem.
A Scitec és a Biotech szintén a gagyi kategóriába tartozik, boltban nagyon drágán adják, a kérdező pedig nincs túl jól eleresztve anyagilag, azért ajánlottam neki a tejpor.hu -t.
Egyébként én a Biotech (többek közt) viszonteladója vagyok, de nekem még a bolti ár feléért sem kellenek a termékeik. Elmondanám, hogy az alapanyagokat ugyanott veszik, sőt konkrétan tudok olyan cégről, akivel közösen szerzik be az árut nagyobb tételbe. Tejpor adja ízesítetlenül 2000 -ért, XY. cég (nem írom ki, jóban vagyok velük) adja beízesítve ~5000 -ért.
Én elhiszem, hogy sok pénzetek van és szeretitek tömni ezeknek a divatmajom cégeknek a zsebét, de ne hurrogd már le, aki próbál segíteni valakinek, akinek erre kevesebb anyagi keret áll rendelkezésére.
Dymatize fehérje ennél drágább 5900 a tejsavója
szerintem a whey pro egyáltalán nem gagyi és a scitec sem.
neked lehet gagyi,de attól még nekem nem az,te meg ezt fogadd el és ne hurrogj le..
szerintem a whey pro a legolcsóbb tejsavó koncentrátum én azértajánlottam,a tejpor meg az egyéb szarságokat,szerintem szarság ez a dájmátájz is:) na hagyjuk a kérdező eldönti majd
HA a legolcsóbb dolgot szeretnéd akkor szerintem
fehérjéből a Pro nutritionnak van a Pro whey vagy whey pro
Tömegnövelőből meg American Muscles Mass power
ezek elég olcsón vannak
Én csak azt mondom, ezek MIND túl vannak árazva boltba!
A marketing dumát, a reklámot, csomagolást fizeted.
Ha valakinek így is megéri, ám legyen.
A Dymatize az egyetlen az említettek közül, ami világszínvonalú, a többi magyar piacra készült ócskaság, de ha már ócska, legalább olcsó legyen.....azért ajánlottam a tejpor.hu -t.
Tehát a választható kategóriák:
1. olcsó, gagyi
2. drága, minőségi
3. drága, gagyi
A Biotech/Scitech/ ProN/Cytogen az a 3. kategória.
A Dymatize a minőségi kategória és a legjobb ár /érték arányban van (jelenleg).
Azt érdemes tudni, hogy ha boltba veszitek, akkor részben Ti fizetitek a bolt /cég fenntartási költségeit, alkalmazottak bérét, stb.....
Egy Plázában egy üzlet havi bérleti dijja, rezsiköltsége milliós nagyságrendű, ezt a vevőknek beépítik a termék árába !
Ti fizetitek (ha hülyék vagytok).
Tudom, mert ezzel (is) foglalkozok jó ideje benne vagyok, ebből élek :-)
Aki komolyabban foglalkozik testépítéssel és sokat költ kiegekre, annak ez több10 ezer forint többletköltséget jelent. Persze van, akinek ez nem számít, de a kérdező pont nem ilyen.
A minőségről pedig kár vitatkozni, mert Ti maximum annyit tudtok, hogy XY finom, esetleg habzik/ vagy csomós, de az összetételét meg én tudom, mint forgalmazó.
Magyarországon csodát ne várjatok semmitől !
Itt csak az emberek lehúzása megy......
Végeztem a témával, remélem tudtam segíteni.
Üdv!
öö mutass egy képet magadról utsó,én is mutatok !! ez testépítés,ne szájhősködéssel döntsük el...
én a scitec termékek és a f.asza étrendtől nézek ki ahogy
Utolsónak:
Ment a privát.
Bár nem tudom, hogy jön ez ide ?
Örülök, hogy ilyen jól állsz anyagilag, hogy Scitec -et vegyél, de a kinézet nem ezen fog múlni.
Én is elég jó formát el tudtam érni BioTech termékekkel, nem azért mert hűdejók, hanem mert akkor még csak azokat forgalmaztam a teremben így az volt olcsó. Most már, hogy más is van, már nem kell a BTN.
Ha már itt tartunk, komoly versenyzők SEM használják ezeket a termékeket, még azok sem, akiket a Scitec szponzorál. Nem véletlen.
úgy jött ide,hogy a scitectől is lehet fotrmát elérni..és hidd el,hogy Kathi Béci,Vörös Z, vag Bognár-Lauter-Tóth scitec termékeket használ.
na mindegy ment a pm nálam is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!