Átváltottam a testépítésről fegyencedzésre és (azelőtt nem használtam semmilyen turmixot v tápkieget) 2 hét alatt fogytam 2 kilót. Ez mit jelent?
mark86
azt jelenti,hogy ha nem ittál turmixot nem sokat tudsz a testépítésről mert egyrészt ez alap,másrészt köze nincs a fogyásnak a turmixhoz.
Válasz,leépülnek az izmok mert nem kapnak elég terhelést mivel a fegyencedzésnek köze nincs az izomépítéshez.
ne foglalkozz a sok tükörizom konditerem shrekkel. de ne csak a fegyencedzés gyakorlatait csináld, ahhoz hogy jelentősebb izomzatot kapj ezekből a gyakorlatokból a nehezebb verziókat kell nyomatni:
Nem véletlenül a tornászok bírnak a legbrutálisabb fizikummal sportolók között.
mark86
igazad van utolsó!
foglalkozz inkább a börtöntöltelékekkel aki seggbeb,sszák egymást utána meg könyvet írnak hogy legyen lóvé műtétre,mert ha leülnek a wc-re kiesik belőlük minden.
mark86
1.nem vagyok márk!
2.tényleg,igazad lehet bizsereg ott valami mintha zsugorodna.. ez a poroktól lehet?
3. torna se sokkal különb,csak 100x ízületgyilkosabb mint bármi más.
semmit.nagyobbat sz*rtál reggel kb.2-3 kiló napi eltérés simán lehet.
fegyencedzés nem sokat ér,max ha a meglévő izomzatod akarod erősíteni,használhatóbbá tenni a mindennapokban.de én abban sem igazán hiszek,akkor inkább már boxzsák és kesztyűzés napi szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!