Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit vegyek? Mégtöbb kaját v...

Mit vegyek? Mégtöbb kaját v tápkieget?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok ugy 2 éve foglalkozom gyúrással (1,5 éve komolyabban) gyorsabban szeretnék fejlődni. Sajnos nem eszek olyan sokat amennyit kéne, szegények vagyunk, most összespóroltam/nyertem 1 kis pénzt(a bérletre már megvan előre augusztsig) mit érdemes csinálni a jobb fejlődés érdekébe? Vegyek mégtöbb kaját vagy tápkieget?
2010. ápr. 18. 21:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
63%
Ha már szegény családból származol, előbb vennék értelmes kézzel fogható ételt mint pár tablettát. Jöhetnek a minuszok...
2010. ápr. 18. 21:54
 2/19 anonim ***** válasza:
65%
a kaja mindig jobb,mint a kieg. kaját vegyél!
2010. ápr. 18. 22:34
 3/19 anonim ***** válasza:

Ha kevesebb pénzed van, áttérhetsz az idegi erő fejlesztésére, mivel nem lesz plusz felesleges izom rajtad, amit el kéne tartani, ezt pl katonák, speciális egységek,erőemelők alkalmazzák. Ugye katonáknál háború alatt sok a stressz és éhezés, és hogy emiatt ne gyengüljenek le(csak minimálisan).

Alapjaiban annyi hogy több sorozat kb 3-5 ismétlésszámokkal, nagy súlyokkal amiket kb max ennyiszer is tudsz megemelni, így nővekszik az intermuszkuláris koordinácio.

Olvass utána a témában a neten, vagy könyvtárban, az orosz művek ebbe a témába nagyon jók.

Persze ha a testépítés a célod/álmod akkor ezzel annyira ne foglalkozz. Egyébként énis a kajára szavazok.

2010. ápr. 18. 22:45
 4/19 anonim ***** válasza:
Én nem mondanám hogy feltétlen jobb a kaja, mert abból sokkal több kell, és összeségében már többre jönne ki mint egy tápkieg. Én azt mondom vegyél egy tejsavó koncentrátumot, vagy kevert fehérjét. Ha szegény vagy akkor úgy egyed, hogy edzések után mindenképpen igyál meg egyet, már ezzel nagyon sokat teszel az ügy érdekében. Nem tudom nyújtasz-e edzés után, de ha nem akkor tanuld meg az egyes izmok nyújtását és csináld minden edzés után, mert az izompólyák nyújtása nagyban elősegíti az izmok fejlődését. Tápkiegből ezeket ajánlanám, tekintettel az anyagi helyzetedre: a Scitec Nutrition-tól a ProMix, vagy a Scitec-től a SoyPro. Ezek mind szója alapú fehérje koncentrátumok. A ProMix kicsivel jobb mert a szója mellett van még tejsavófehérje és kazein is benne.
2010. ápr. 20. 17:13
 5/19 anonim ***** válasza:
na a promix 4200 a whey pro ami tejsavó legalább 4900,akkor inkább azt vegyen..
2010. ápr. 20. 20:03
 6/19 A kérdező kommentje:
4200, 4900 ezek árak?
2010. ápr. 20. 20:40
 7/19 anonim ***** válasza:
igen 4900 1 kilo cytogen whey pro
2010. ápr. 20. 21:57
 8/19 anonim ***** válasza:

Inkább minőségi kaja előbb egyszer,szal csirkemell rizs plusz zabpehely,és érdemes ha van még pénzed akkor venni egy tejsavó fehérjét,meg vitamin ami első körben nagyon fontos,a többi ha nincs pénzed akkor most nem annyira fontos.Majd ha dolgozni fogsz akkor már majd jöhetnek a többiek(kreatin,glutamin,tömegnövelő),de ez majd később,most a legfontosabb a fehérje bevitel plusz a magas szénhidrát,meg a multivitamin.Ha elhagyod a szemét kaját nagyon olcsón ki tudsz jönni.Hidd el,sokkal olcsóbban mint egy átlag ember,ez tapasztalat.

22F

2010. ápr. 20. 23:25
 9/19 anonim ***** válasza:

4900 1 kiló abból a gagyi szarból?

:-O

Én annyiért veszem az amerikai Dymatize izolátumot !

Ha spórolni akarsz:

www.tejpor.hu

Kiszállítást is vállalnak, 10 kilós natúr WPC 20ezer + áfa.

Akár össze is dobhatjátok rá a pénzt, mert kisebb kiszerelésben nincs sajnos.

De Vaterán is 2500/ kg. körül mennek az olcsóbb proteinek.

Mindenképpen költséghatékonyabb a kieg, mint a kaja.

Legalábbis fehérjében, mert a rizs meg a zab nem mondható drágának.

2010. ápr. 20. 23:46
 10/19 anonim ***** válasza:

gagyi szar,de a tejporod reklámozod---gratulálok!!

miért kell szarozni????

teljesen jó protein

edzés után kellene a tejsavó!!

2010. ápr. 21. 02:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!