Az orvos azt mondta nem futhatok most mit tegyek? (a többi lent)
Figyelt kérdés
Most szerettem volna elkezdeni edzeni aminek egy fő pontja a futás lett volna. De elmentem az orvoshoz mert nagyon fájt a térdem és azt mondta hogy nem futhatok. Lépcsőznék de ezt se lehet , mert terheli a térdem. Valaki tudna valami jó edzés formát mondani ami helyettesítené a futást ?Vagy valami ötletet adni mi jó alakformáláshoz. Hasi tájékon van egy kis felesleg és popsira edzenék.2016. aug. 8. 15:42
1/2 anonim válasza:
Én is térdfájós vagyok, és ha a doki azt mondta, tényleg ne fuss, pláne ne lépcsőzz, mert nagyon hamar tönkremegy a térded! Hasznos lehet az úszás, esetleg biciklizés (itt ugye oldalirányba a térdkalácsod nem fordul el), ha el szeretnél kezdeni valamit. Hasra tudsz úgy erősíteni, hogy az a térdedet ne terhelje, combra/fenékre már nehezebb téma. Igyekezd kerülni a guggolást, kitörést (mint edzést), helyette esetleg meg lehet próbálni a gumiszalagos edzést, TRX-et. Nekem beváltak! :)
2/2 A kérdező kommentje:
köszi :D
2016. aug. 8. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!