Elkezdtem sétálni napi 1-2 órát és csak hízok tőle. Miért?
Minden nap elmegyek sétálni 1-2 órát előtte meg fekvő,felülés meg gimnasztika.Dombon próbáltam menni és nem abban a hulla lassú tempóban de futni se futottam.Ráálltam a mérlegre és csak többet mutat.Este felé mentem el sétálni és utána nem ettem semmit szóval nem úgy kell elképzelni hogy telezabáltam magam miután elfáradtam.Próbáltam keveset és normális kaját enni.Bár ez nem mindig ment mert igazából azt eszek amit itthon csinálnak a szüleim de abból is a kenyeret,krumplit meg se ettem.Visszagondolva rízst ettem meg halakat, rántotthúst,levest ilyesmiket.Sétálásból úgy haza sem jöttem míg nem voltam olyan vizes mint egy ló körülbelül.De valamit mégis elba..tam mint mindig.
Hogy tudnék fogyni?Esküszöm már azt se érdekel tulajdonképpen mit kéne csinálnom hogy sikerüljön mert utálom így magam.
Szerintem csak izom jott fel cm rel merjed meg tukorrel ne merleggel
1. Nem azt eszed amit foznek hanem azt amit fozol nem egy nagy cuc meg fozni a testepito kajat ugy hogy megtud enni
2. Merjed az adagokat
3. Jarhatnal terembe
4. Eleg egy ora seta
5. Hogy ertsd miert irtam ezeket olvasd el a sarga kapszulat
Szerinted folytassam tovább ezt ahogy elkezdtem?Lesz eredmény?
Ilyeneket eszek hogy:
reggelire:
tojás vagy műzli(nem azzal a csokis mitudjamén honnan összehordott cuccal tejbe hanem a teljesen alap kukoricapehely)De van amikor reggelire nem is nagyon tudok enni semmit mert nem vagyok éhes.
ebéd:
Hát igen általában az ami itthon van abból is keveset.Nem azt mondom hogy szüleim mindenféle gyors kaját csinálnak ebédre erről szó nincs de szerintem 10ból 5re mondanám azt hogy teljesen egészséges.
vacsora:
Általában azt eszem ami az ebéd volt vagy gyümölcsöt vagy csak megiszok egy pohár tejet talán műzlit.Múltkor például dinnyét ettem.(nem tudom az utóbbi mennyire jó vagy rossz)
Aztán vacsora után szoktam elmenni mozogni.A víz bevitelről meg annyit hogy nem bírok sokat inni de próbálkozok minnél többet.Olyan napi 1,5liternél tartok.De mindig megpróbálok ennél többet mert tisztában vagyok vele hogy nagyon kevés.
És még egy kérdés: Nem lenne abból baj ha fél kilós sújzókkal sétálnék?Közben néha emelgetném.
Hat en azt a 1.5 litert akar egybe lehuzom
De ha lehet akkor keruld az olajban sutest fozest inkabb parold vagy vegyel kokusz zsirt az nem eg meg es a rak kellto hatasa is kevesebb kb minimalis
Es egyel minnel tobbszor csak kicsit mondjuk az adagok legyennek 2 fele osztva
Tuti nem hízol a sétától, főleg, hogy nem is éhezel meg tőle.
Nem eszel jól, este pl. jobb lenne fehérjét is enni, ha egyszer másnap ebédig lehet, hogy nem is lesz fehérjebeviteled... De az összmennyiség sem tűnik soknak. Inkább fogysz így, csak még nemrég kezdted, gondolom. A testsúly pedig ingadozik, kell pár hét, amíg biztosan meglátszik a fogyás, akkor is, ha tempósabb.
Az izzadás nem számít sokat, én 8 óra sétától hegyen sem szoktam izzadt lenni, no persze, így nyáron kicsit igen.
Magasság, súly? Lehet, hogy nem is kell fogynod, nem tudhatom, vannak elég fura emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!