Reggel elmentem sétálni, kb 2 órát, könnyed tempóban, mikor visszajöttem elkezdtem szédülni, ami bizonyos mértékben meg is maradt. Mitől lehet? Van összefüggés a kettő közt?
Figyelt kérdés
Be voltam bugyolálva rendesen, fázni nem fáztam, ugyan kicsi hűvös volt. Nem volt megerőltető a séta. Hazaérve már ettem, utána elkezdtem szédülni, akkor még erőteljesen. Aztán ez csökkent, mostanra inkább csak akkor van, ha lehajtom a fejem, lehajolok, vagy lefekszem. Lehetséges, hogy megfázott a fejem, és ilyen hamar kijött, vagy esetleg a sav okozza a szédülést? Vagy mi lehet? Lehet összefüggés a séta és a szédülés közt. Vérnyomást mértem, az teljesen rendben volt, a pulzus is.2016. jan. 23. 18:13
1/1 anonim válasza:
Akármi lehet az oka, ezt innen nem fogjuk neked megmondani. Ha nem javul,menj el orvoshoz. Lehet középfülgyulladás pl., ami kihat az egyensúlyozószervre, vagy vertigo, de akár stroke is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!