Szeretnék gördeszkázni, válaszolnátok néhány kérdésemre ezzel kapcsolatban?
Szóval szeretnék gördeszkázni. Hallottam ilyen pennyboardról. Az első kérdésem, hogy a sima gördeszka vagy a pennyboard a jobb? Mi a különbség közöttük?
Milyen árban van a gördeszka vagy pennyboard valamint hol tudnék venni?
Mik a fontos elővigyázatossági tudnivalók ehhez a dologhoz? Az, hogy hogyan kell kezelni a deszkát, arról lesz valami útmutató a deszkához?
Youtube videókból meg lehet tanulni?
Nézzétek el nekem, ha nagyon buta kérdéseket tettem fel, egyszer próbáltam gördeszkázni, akkor tetszett meg, de nem értek hozzá, szeretném megtanulni, ezért kérdeztem ennyit. :D
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szerinten a pennyboard jobb.
Könnyebb az iranyitasa es azthiszem gyoraabban is tudd menni.
Mind a ketto olyan 12-15 ezer korul van.Sport boltokban nezd meg peldaul a Decatlonban.Ott az arak is nagyon jok.
Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
Esetleg, hogy fiú vagy lány? :)
Hogy sikerült az 1. deszkázás? :D
Nekem először elvette a kedvemet, de már igazán tetszik, bár az elején sokat estem... :/
És megjósolom, hogy te is sokat fogsz!
Ez velejárója.
Bár, ha még csak egyszer deszkáztál, akkor még nem eshettél sokat! :D
Mi vitt rá, hogy elkezdj deszkázni? :D
Egyébként a pennyboar-ot ajánlom, nekem is van és világít a kereke... ;)
14 eves vagyok es lany :D
Az elso deszkazasom haat 😂 Egeszen belejottem ott volt a srac akie volt a deszka es valamennyit segitett de aztan lejton csusztam es elore estem, a betonon..😂😂 de ennek ellenere tetszett ugyhogy jo lenne megtanulni :D
Mar megrendeltem egy pennyboardot es annak is vilagit a kereke 😁😂
Értem, akkor deszkázásból szerelem lett, mi? xD
Barátnőm is így járt, nemrégen.
Egy érdekes tény rólam: tudod, nekem nagyon tetszik a Kamilla név. :)
Nürühühühhü........
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!